Αυτός θα μπορούσε να είναι ο παππούς και η γιαγιά σου στο Tik-Tok

Μήπως να τους πείσεις να κάνουν έναν λογαριασμό;

Όσο «κολλημένη» κι αν είσαι με το Tik- Tok, πρέπει να σου πούμε ότι υπάρχουν εκεί έξω άτομα που λατρεύουν ένα «τσικ» παραπάνω από εσένα την πλατφόρμα και μάλιστα έχουν ανεβάσει το επίπεδο στα ύψη! Τα viral videos είναι πολλά και ακόμη περισσότεροι είναι οι λογαριασμοί με εκατομμύρια followers οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο να «ξεχωρίσεις» μέσα στον κόσμο του Tik- Tok. Κι όμως! Υπάρχει ένα ζευγάρι που έχει γίνει viral και δε μοιάζει με κανένα άλλο.

Ο λόγος για τον Bill και την Marge, ένα ζευγάρι που έχει κάνει το γύρο του κόσμου με τα επικά videos που ανεβάζει. Τι τους κάνει ξεχωριστούς; Η ηλικία τους. Ναι, ναι καλά διάβασες. Ο Bill ίσως και να ήταν ο cool παππούς σου και η Marge, η γιαγιά που αντί να σε κυνηγά με ένα πιάτο φαΐ, να τρέχει πίσω σου με ένα κινητό στο χέρι.

Οι δυο τους έχουν γίνει viral με τα αστεία videos που ανεβάζουν στο Tik- Tok καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κάθε video φυσικά διαφέρει, αφού οι ιδέες τους ποικίλουν.

Φαντάζεσαι να ήταν αυτός ο παππούς και αυτή η γιαγιά σου; Εμείς πάντως θα δίναμε τα πάντα για να τους δούμε να γίνονται viral στο Tiik- Tok. Μήπως να τους πείσεις να φτιάξουν έναν λογαριασμό; Δε θα ήταν κακή ιδέα. Στον λογαριασμό @scousemarge θα δεις ότι υπάρχουν περισσότεροι ακόλουθοι από 270.1Κ και όπως γράφει στην περιγραφή η γιαγιά Marge είναι 88 χρονών και αυτό το προφίλ το διαχειρίζεται ο εγγονός του.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved