Game of Thrones: Ο μεγαλύτερος φόβος του Kit δημιούργησε αυτή τη σκηνή

Από τις πιο αγχωτικές που έχουν υπάρξει ποτέ σε σειρά.

Θυμάσαι το Battle of Bastards; Αν παρακολουθούσες Game of Thrones, πολύ δύσκολα θα έχεις αρνητική απάντηση. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες σκηνές που είδαμε όχι μόνο στη σειρά, αλλά και στη μικρή οθόνη γενικά. Είχε μία καταπληκτική σκηνοθεσία που απογείωσε τη μάχη Jon Snow – Ramsay Bolton για τον Βορρά -Αρχικά, για τον μικρό Stark, αλλά εκείνος δεν επιβίωσε για να το δει- και που κράτησε τους τηλεθεατές ακούνητους μέχρι να ολοκληρωθεί.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της ήταν εκεί που ο Jon προσπαθούσε να αναδυθεί μέσα από το πλήθος που τον είχε καταπατήσει, ώστε να μπορέσει να αναπνεύσει. Εκεί, το λιγότερο που μπορείς να πεις ότι ένιωθες ήταν αγωνία, αφού κατά βάση σε έπιανε «λίγο» η ψυχή σου με την ασφυξία που καταλάβαινες ότι ένιωθε.




Αυτή η σκηνή, όμως, δεν ήταν ιδέα των σεναριογράφων ή του σκηνοθέτη, αλλά του ίδιου του Kit Harington και προέκυψε, όπως είπε στο The Hollywood Reporter, καθώς μιλούσε με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik.

«Αυτό προέκυψε από εμένα και τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik την ώρα μίας συζήτησης. Όλα είχαν αποθηκευτεί και μας τελείωνε ο χρόνος για να γυρίσουμε αυτά που σκοπεύαμε. Ο Miguel κι εγώ μιλήσαμε σχετικά με το ποιοι ήταν οι μεγαλύτεροι φόβοι μας -αυτές οι απαίσιες ιστορίες που ακούς σχετικά με στάδια και ανθρώπους που κυριολεκτικά πεθαίνουν από ασφυξία, γιατί δεν μπορούν να ξεφύγουν από τους άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε πανικό. Πίστεψα ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό σε μία σκηνή, ότι θα ήταν πραγματικά πολύ τρομακτικό για τον θεατή»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved