The Witcher S02: Οι νέες φωτογραφίες που θα σε «ψήσουν» για τη συνέχεια

Ο Geralt και η Siri σε πρώτο πλάνο.

Ο Andrzej Sapkowski φρόντισε να δημιουργήσει έναν κόσμο τόσο εθιστικό που δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να αρνηθεί στη θέα του. Στο genre της επιστημονικής φαντασίας δε θεωρείται τυχαία ένας από τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους δημιουργούς που έχουν περάσει ποτέ. Για πολλούς, ξεπερνάει ακόμα και τον George R. R. Martin με το Game of Thrones, αλλά ουσιαστικά δεν μπορείς να τους συγκρίνεις.

Ο κάθε ένας είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει και τα universe που έχουν παραδοθεί στον κόσμο συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στη συνέχεια του είδους και της δημιουργίας γενικά.

Το The Witcher, πάντως, έφτασε τον Δεκέμβριο του 2019 στη μικρή οθόνη και το κοινό το λάτρεψε, μετατρέποντάς το σε ένα από τα πιο επιτυχημένα tv shows της χρονιάς. Ο Henry Cavill που ανέλαβε τον ρόλο που σημάδεψε το γραπτό και τα video games απέδωσε όπως έπρεπε τον χαρακτήρα -αν και λίγο πιο «φουσκωμένο» από την ιστορία- και το αποτέλεσμα ήταν όσο επικό φανταζόσουν.




Το θέμα, ωστόσο, είναι ότι όσοι είχαν γνωριστεί με τον Geralt πριν τη σειρά περιμένουν να δουν πολλά περισσότερα στις επόμενες σεζόν και τα ευχάριστα νέα προς στιγμήν είναι ότι έφτασαν οι φωτογραφίες της δεύτερης σεζόν και φαίνεται να «υπόσχονται» μεγαλύτερη δόση δράσης και εξέλιξης χαρακτήρων.

Υ.Γ. 1: Η Siri δείχνει να έχει μαθητεύσει κάποιον καιρό στον Geralt. Το βλέμμα της πλέον είναι πολύ πιο σθεναρό και δε φαίνεται να αστειεύεται.

Υ.Γ. 2: Η νέα στολή του Geralt είναι εξαιρετική.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved