House of Dragon: Αυτός θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς

Η αναμονή υπάρχει, αλλά πλέον έχουμε περισσότερες πληροφορίες για όσα μας περιμένουν.

Έχουμε ακόμη αρκετό καιρό μέχρι το prequel του Game of Thrones, House of Dragon, να φτάσει στις οθόνες μας. Οπότε, η υπομονή είναι ένα στοιχείο που σίγουρα πρέπει να χαρακτηρίζει την κατάσταση, αλλά, μέχρι τότε, οι δημιουργοί του μοιράζονται σιγά-σιγά με το κοινό πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.

Φήμες ακούγονται σχετικά με τους ηθοποιούς που πρόκειται να στελεχώσουν το cast και, ενώ κάποια ονόματα παραμένουν φήμες, το ScreenRant αναφέρει ότι ο ρόλος του Viserys έχει βρεθεί στα χέρια του Paddy Considine, ηθοποιού του The Outsider.



Το Deadline έρχεται να προσθέσει και νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση κι αυτές έχουν να κάνουν με το κεντρικό πρόσωπο της πλοκής.

«Στην πρώτη σεζόν που αποτελείται από 10 επεισόδια, ο Considine θα παίξει τον King Viserys Targaryen, επιλεγμένος από τους άρχοντες του Westeros για να διαδεχτεί τον παλιό βασιλιά, Jaehaerys Targaryen στο Great Council του Harrenhal. Ένας ζεστός, ευγενικός και τίμιος άντρας, ο Viserys θέλει μόνο να συνεχίσει την κληρονομιά του παππού του. Αλλά οι καλοί άντρες δεν κάνουν απαραίτητα καλούς βασιλιάδες»

Φυσικά, τα πράγματα ποτέ δεν είναι όσο καλά φαίνονται, γι’ αυτό και μπορείς με μεγάλη ασφάλεια να φανταστείς μάχες και πολέμους που έχουν να κάνουν με τι άλλο, παρά με την εξουσία που θέλει ο καθένας να πάρει στα χέρια του.



Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αυτή η παραγωγή δε θα πέσει στο κενό, όπως το The Long Night που γύρισε τον πιλότο του, αλλά απορρίφθηκε από την HBO.

game of thrones GIF

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved