House of Dragon: Ο πρωταγωνιστής του Vikings ετοιμάζει εισβολή;

Οι φήμες δε σταματούν για το sequel του Game of Thrones.

Τι κι αν το Game of Thrones βρίσκεται πια αρκετά πίσω μας, μία σειρά που, ακόμα και με μία αποτυχημένη τελευταία σεζόν, θεωρείται μία από τις καλύτερες που εμφανίστηκαν ποτέ δύσκολα θα φύγει από το προσκήνιο. Ό,τι και να έγινε στο τέλος, μιλάμε για μία παραγωγή που άφησε εκατομμύρια ανθρώπους να κρέμονται από το κάθε νέο επεισόδιο και που παρέδωσε σκηνές - υποδείγματα για κάθε δημιουργό.

Το ευτυχές εδώ είναι ότι όλη αυτή η επιτυχία αναμενόμενα οδήγησε στη δημιουργία sequels. Ακόμη δεν έχουν φτάσει στις οθόνες μας, αλλά και μόνο η σκέψη αυτών είναι υπέρ-αρκετή για να δημιουργήσει τα κατάλληλα επίπεδα αγωνία και ανυπομονησίας για τη συνέχεια. Και αυτή η τελευταία θα ξεκινήσει με τον μόνο και πιο σωστό τρόπο που μπορεί: το House Targaryen.

Το House of Dragon έχει μπει στο πρόγραμμα του 2022 και θα διηγηθεί τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν 300 χρόνια πριν τα main events που είδαμε. Οι Targaryens ποτέ δεν ανήκαν στα πιο βαρετά Houses και πάντα θα βρίσκονταν με κάποιον τρόπο στο επίκεντρο της ιστορίας του Westeros. Και μόνο που ήταν καβαλάρηδες δράκων, πληρούσαν τις προδιαγραφές για τους πιο hot οίκους.

Πολλές πληροφορίες σχετικά με το cast της νέας σειράς δεν έχουμε, ωστόσο, έφτασε πρόσφατα μία πληροφορία σχετικά με μία πιθανή προσθήκη στο cast. Πρόκειται για έναν πρωταγωνιστή εξίσου διάσημης σειράς, τον ρόλο του στην οποία όλοι λάτρεψαν στη συγκεκριμένη παραγωγή.

Ο λόγος για τον Travis Fimmel aka Ragnar Lothbrok του Vikings που λέγεται ότι θα υποδυθεί τον Prince Daemon Targaryen, τον μικρό αδερφό του King Viserys Targaryen.




Δεν ξέρουμε αν αυτό θα συμβεί, όμως, σιγά-σιγά δεν μπορούμε να περιμένουμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved