Chadwick Boseman: Οι photos από την τελευταία ταινία που πρόλαβε να γυρίσει

Ο ηθοποιός στην τελευταία του ταινία.

Ο Chadwick Boseman ήταν ένας ηθοποιός, του οποίου το ταλέντο φαινόταν διάχυτα σε κάθε του ταινία. Είτε αυτή ήταν το Black Panther και ο βασιλιάς T’Challa, τον οποίο αποθέωσε με την ερμηνεία του, είτε ταινίες, όπως το Marshall και το 21 Bridges, όχι τόσο στην κατηγορία των blockbusters, αλλά περισσότερο σε άλλες που αναδείκνυαν περισσότερες πτυχές του εύρους της υποκριτικής του.

Πριν τον θάνατό του, ωστόσο, πρόλαβε να ετοιμάσει άλλον έναν χαρακτήρα που θα προστεθεί στη λίστα με τα επιτεύγματά του και που πρόκειται να δούμε να ξεδιπλώνεται μέσα στο 2020: τον Levee στο Ma Rainey’s Black Bottom.




O ηθοποιός κράτησε κρυφή τη μάχη του με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, όμως, παράλληλα, έδινε όλο του το είναι στις παραγωγές στις οποίες συμμετείχε. Η νέα που θα κυκλοφορήσει μετά τον θάνατό του, παρά τη στενοχώρια που πρόκειται αδιαμφισβήτητα να μας προκαλέσει, βάσει των φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν, μάλλον πρόκειται να μας εντυπωσιάσει.

Ο Boseman μαζί με τη Viola Davis δείχνουν ακόμα και με μερικά στιγμιότυπα το πλούσιο συναίσθημα, με το οποίο τους συνδέουμε σε κάθε τους ταινία.

Οι φωτογραφίες που βρίσκονται στη συνέχεια είναι πολύ συγκινητικές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved