Μπορείς να φανταστείς τον πρωταγωνιστή του You στον ρόλο του Joker;

Και να μην μπορείς, έχουμε τη φωτογραφία.

Είναι κάποιες φορές όπως η σημερινή, που δύο μεγάλοι χαρακτήρες των οθονών βρήκαν τον χώρο -και τον δημιουργό- να συναντηθούν. Δύο προσωπικότητες που υπάρχουν σε εντελώς διαφορετικά πλαίσια, αλλά που έχουν ένα μεγάλο κοινό μεταξύ τους: Αποτελούν τους πιο ιδιαίτερους κακούς των ιστοριών στις οποίες συμμετέχουν.

Ο Penn Badgley, λοιπόν, ο πρωταγωνιστής του You, μετατράπηκε στον villain που έχει αφήσει ιστορία στα κόμικς και στον κινηματογράφο για πολλούς λόγους, από την ίδια του την προσωπικότητα μέχρι τους ηθοποιούς που τον υποδύθηκαν, τον έναν και μοναδικό Joker.




Στον ρόλο του villain του Batman έχουμε δει πολλούς ηθοποιούς. Πιο πρόσφατα, τον εξαιρετικό Heath Ledger και τον Jared Leto, ενώ στη solo ταινία του που ξέφυγε από την κλασική παρουσίαση των προηγούμενων, ανατριχιάσαμε με τον Joaquin Phoenix.

Τώρα, ένας καλλιτέχνης στο Instagram ονόματι britedit φαντάζεται τον άνθρωπο που θα μπορούσε να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο για χάρη της DCEU και δημιουργεί την εικόνα του Badgley ως Clown Prince of Crime. Άσχετα με το αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με την εν λόγω επιλογή, αυτό που έχει σημασία εδώ είναι η καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει από τον δημιουργό, η οποία είναι πραγματικά για συγχαρητήρια.

https://www.instagram.com/p/CFuZaT9gNTG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved