Lion King: Ακούσαμε τα πιο σούπερ νέα που μπορούσαμε να φανταστούμε

Γιατί υπάρχει κάποιος που αγαπάμε ίσως και περισσότερο από τον Simba.

Το Lion-King ήταν η ταινία που στιγμάτισε την παιδική μας ηλικία. Η ιστορία που θυμόμαστε κάθε φορά όταν το θέμα των παραγωγών κινουμένων σχεδίων έρχεται στο προσκήνιο. Δεν υπάρχει παιδί των 80s και των 90s σήμερα που να μη θυμάται τον Simba ή την περίφημη σκηνή του θανάτου του μπαμπά του, Mufasa. Ίσως ο Mufasa να βρισκόταν στην καρδιά μας ακόμα περισσότερο από τον γιο του για όλα αυτά που αντιπροσώπευε. Την πραότητα, τη σοφία, την ασφάλεια, την προστασία. Όλα όσα τον έκαναν αυτόν που ήταν.




Αφότου, λοιπόν, είδαμε πώς εξελίχθηκε ο Simba και στη live-action εκδοχή του, ήρθε τώρα η ώρα η ιστορία να εστιάσει στον αγαπημένο του μπαμπά. Το The Lion King 2 βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και θα εστιάσει στο origin story του Mufasa.

Πίσω από το σενάριο θα δούμε πάλι τον σεναριογράφο του The Lion King, Jeff Nathanson, αλλά, μέχρι στιγμής, δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή ή το πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει, όμως, και μόνο που αποτελεί επίσημο σενάριο είναι αρκετό για να έχουμε κάτι να περιμένουμε.

Δεδομένης της επιτυχίας των προηγούμενων ταινιών που έχουν να κάνουν με την ιστορία των λιονταριών, αναμενόμενο ήταν να φτάσουμε και στον μπαμπά του Simba που μέχρι σήμερα θυμόμαστε με αγάπη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved