Η Camila Cabello επιστρέφει με το live-action της αγαπημένης σου ταινίας

Η σταρ ετοιμάζεται για μία μεγάλη παραγωγή.

Η Camila Cabello επιστρέφει με το live-action της αγαπημένης σου ταινίας

Η Camila Cabello είναι ένα κορίτσι που αγαπάει πολύ ο κόσμος και μπορεί να αναγνωρίσει το ταλέντο του στους τομείς με τους οποίους ασχολείται. Η φωνή της έχει μεγάλο εύρος κι έτσι τα τραγούδια της δεν αρέσουν μόνο επειδή είναι hitάκια αλλά και γιατί υπάρχει μία ικανή τραγουδίστρια που τα ερμηνεύει. Στο κομμάτι της υποκριτικής, σε όσα έχει δοκιμαστεί μέχρι σήμερα, είναι πολύ απολαυστική και διασκεδαστική και, τώρα, πρέπει να ετοιμαστείς για το remake μιας από τις πιο αγαπημένες σου ταινίες.

Ο λόγος για το live-action της Cinderella, σε μία εκδοχή πολύ διαφορετική από αυτή που έχεις συνηθίσει και μαζί με ένα all-star cast. Η παραγωγή έχει ξεκινήσει και μας έχει ήδη δώσει κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

 

Η Camila, λοιπόν, θα παίζει τη Σταχτοπούτα, η Idina Menzel έχει αναλάβει τον ρόλο της κακιάς μητριάς, ενώ ο Nicholas Galitzine θα υποδυθεί τον Prince Robert.

H παραγωγή λόγω της πανδημίας ήταν λογικό να σταματήσει, όμως, τώρα, συνεχίζεται κανονικά και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου του 2021.

Βρισκόμαστε σε αναμονή περισσότερων πληροφοριών, οι οποίες λογικά θα έρχονται όλο και περισσότερο προσεχώς.