WandaVision: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της σειράς της Marvel

Πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό βίντεο από αυτά που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία.

Το θέμα των ταινιών πήγε πολύ πίσω με την όλη κατάσταση της πανδημίας. Πολλές παραγωγές που ήταν έτοιμες να ξεκινήσουν γυρίσματα τα έβαλαν όλα στην άκρη και περίμεναν να περάσει η καραντίνα, ώστε να μπορέσουν να βάλουν και πάλι μπροστά τις μηχανές. Η Τέταρτη Φάση της Marvel που θα ξεκινούσε με την Black Widow μεταφέρθηκε μήνες μετά και, τώρα, είμαστε σε αναμονή τόσο για αυτήν όσο και για πολλές άλλες ταινίες της εταιρείας.

Οι σειρές της Marvel, όσο περνάει ο καιρός, διαφημίζονται όλο και περισσότερο, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε, ακόμα πιο περίεργοι για το αποτέλεσμα και τον τρόπο που θα αποδοθούν οι ήρωες σε μία πιο τακτική βάση.

Το WandaVision, πάντως, έχει πλέον το επίσημο trailer του και μας δείχνει τη Scarlet Witch και τον Vision στον έγγαμο βίο τους.

«Το WandaVision της Marvel Studios συνδυάζει ένα στιλ κλασικών sitcoms με τη Marvel Cinematic Universe, στο οποίο η Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) και ο Vision (Paul Bettany) -δύο όντα με υπερδυνάμεις ζουν τις ιδανικές ζωές τους στα προάστια- αρχίζουν να υποψιάζονται ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται»




Δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία προβολής της σειράς, ωστόσο το Disney+ την τοποθετεί στα τέλη του 2020.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved