Το ΤikTok hack μαγειρικής που δεν πρέπει ποτέ να δοκιμάσεις!

Αποδείχθηκε άκρως επικίνδυνο.

Το TikTok μας βοήθησε να ανακαλύψουμε πολλές συνταγές, κόλπα ομορφιάς και μαγειρικής που μας έλυσαν κυριολεκτικά τα χέρια. Πολλά hacks είναι πράγματι χρήσιμα και επιτυχημένα ενώ άλλα όχι και τόσο.

Τον τελευταίο καιρό πολλοί χρήστες μοιράστηκαν ένα τρικ για να φτιάξεις εύκολα το περίφημο grilled cheese σάντουιτς, το οποίο έγινε viral σε Facebook και Twitter. Μια άτυχη κοπέλα, η Suzanne Dale από την Αγγλία, αποφάσισε να δοκιμάσει το τέχνασμα με την φρυγανιέρα. Όπως μπορείς να δεις, το κόλπο δεν λειτούργησε τόσο καλά.

Όπως δήλωσε αργότερα, η τοστιέρα καιγόταν για περίπου 20 λεπτά, με το σάντουιτς να μετατρέπεται άμεσα σε κάρβουνο. Μάλιστα η κοπέλα αναγκάστηκε να πετάξει τη φρυγανιέρα έξω από το παράθυρό της στο δρόμο για να γλιτώσει τα χειρότερα. Ευτυχώς το σπίτι της δεν πήρε φωτιά και εκείνη απόφυγε τον οποιοδήποτε πιθανό τραυματισμό.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δοκιμάζεις έτσι απλά τα hacks που βρίσκεις στο διαδίκτυο γιατί μπορεί να αποδειχθούν άκρως επικίνδυνα.

tiktoktoast1

Εμείς βρήκαμε το βίντεο που θα σου δείξει πώς να φτιάξεις το νοστιμότερο grilled cheese sandwhich με επιτυχία και ασφάλεια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved