Millie Bobby Brown: Aναλύει τη νέα της ηρωίδα με τον Cavill και τον Claflin

Ανυπομονούμε για τη νέα της ταινία.

Όταν κυκλοφόρησε η πρώτη σεζόν του Stranger Things, το κοινό είχε πολλά πράγματα να ασχοληθεί. Τη φανταστική υπόθεση, το ακόμα πιο άψογο cast, τη σκηνοθεσία, το σασπένς, ουσιαστικά τα πάντα. Δε χρειάστηκε κάτι πέρα από το πρώτο επεισόδιο για να καταλάβεις πόσο καλογυρισμένη σειρά είναι, αλλά και για να λατρέψεις τους πρωταγωνιστές του.

Τα παιδιά που αποτέλεσαν τη βασική παρέα της πόλης του Hawkins ήταν εξαιρετικές επιλογές για τους συγκεκριμένους ρόλους. Σε έκαναν να πιστεύεις ότι θα μπορούσες να είσαι εσύ στη θέση τους με τους δικούς σου φίλους και να έχετε να αντιμετωπίσετε τα τέρατα του Other Side.

Από εκεί, όμως, είναι που γνωρίσαμε και τη Millie Bobby Brown. Η τηλεοπτική Eleven φάνηκε εξαρχής ότι είχε ταλέντο στην υποκριτική και το κοινό την ερωτεύτηκε. Πλέον, σε κάθε επόμενη σεζόν, η ανυπομονησία έχει να κάνει και με τη δική της συνέχιση της ιστορίας. Αλλά η ηθοποιός, παράλληλα, ασχολείται και με άλλα πρότζεκτ.

Σε λίγες μέρες, πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix μία ταινία που θα παρουσιάζει τη Millie στον ρόλο της Enola Holmes, της μικρής αδερφής του Sherlock (Henry Cavill) και του Mycroft (Sam Claflin). Ενώ, λοιπόν, όλοι περιμένουμε την ταινία, η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου παρουσιάζει την ταινία και τον χαρακτήρα της μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της.

https://www.instagram.com/tv/CFK4BjLHIij/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved