Black Widow: Γιατί θα είναι διαφορετική από τις άλλες ταινιές της Marvel;

Η Natasha Romanoff είναι μία πολύ ιδιαίτερη ηρωΐδα.

Πριν την έλευση της πανδημίας, περιμέναμε πολλές νέες παραγωγές στον κινηματογράφο. Ταινίες που δεν ήταν απαραίτητα νέα concept, αλλά που θα έφερναν μία διαφορετική ματιά στο universe στο οποίο ανήκαν. Όπως ακριβώς θα έκανε η Black Widow, η πρώτη ταινία της Phase 4, που θα μας έδινε περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της Natasha Romanoff.

Η προγραμματισμένη της ημερομηνία κυκλοφορίας μετατέθηκε μήνες μετά λόγω κατάστασης και, τώρα, την περιμένουμε στις 28 Οκτωβρίου, εκτός νέου απροόπτου. Αυτή, όμως, θα είναι αρκετά διαφορετική, όπως εξηγεί η σκηνοθέτης, Cate Shortland, με έναν τρόπο που ουσιαστικά γνωρίζουμε κι εμείς:

«Είναι ο μόνος χαρακτήρας που δεν έχει υπερδυνάμεις. Το είδαμε ως δύναμη αυτό, γιατί πάντα ψάχνει πολύ βαθιά για να γλιτώσει από κακές καταστάσεις. Σκέφτηκα τις γυναίκες που περπατούν στον σταθμό του τρένου και τις επιτίθενται, τι γίνεται. Η Natasha είναι σαν από τη Σιωπή των Αμνών. Είναι τέλειο, γιατί, όταν κρατάει το όπλο της, τρέμει. Αλλά είναι πραγματικά σκληρή εσωτερικά και ανθεκτική. Και ήθελα να το φέρω αυτό στον χαρακτήρα. Οπότε, δεν την παρακολουθείς απλώς να γλιτώνει από καταστάσεις, ξέροντας ότι θα γλιτώσει. Θέλεις να δεις τη δύναμη και την αποφασιστικότητά της. Και αυτό έχουμε»




Όλοι ανυπομονούμε για την άφιξη της Black Widow και, από τις περιγραφές και το τρέιλερ που έχουμε μέχρι στιγμής, καταλαβαίνουμε ότι μάλλον θα δούμε την Τέταρτη Φάση της Marvel να ξεκινάει με έναν διαφορετικό, πιο ψυχογραφικό τρόπο.



via GIPHY

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved