Η νέα ταινία του Tom Holland κυκλοφόρησε και οι fans ενθουσιάστηκαν

Είδαν έναν διαφορετικό Holland με αυτή την ερμηνεία.

Ο Tom Holland είναι ένα παιδί που πλέον όλος ο κόσμος αγαπάει. Ο ρόλος του Spider-Man ήταν αυτός που τον καθιέρωσε στο ευρύ κοινό και που τον έβαλε στους αγαπημένους ηθοποιούς. Το ταλέντο του είναι σαφώς αδιαμφισβήτητο, αλλά αυτό δεν είναι ο μοναδικός λόγος που είναι fan favorite.

O Holland σε κάνει να τον συμπαθείς χωρίς καμία δυσκολία. Έχει μία πολύ «ζεστή» προσωπικότητα, από αυτές που θες να έχεις στην παρέα σου και τα πράγματα είναι απλά: θα τον λατρέψεις.

Πρόσφατα, η ταινία The Devil All The Time, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός κυκλοφόρησε στη μεγάλη οθόνη και το κοινό ενθουσιάστηκε. Γιατί πολύ απλά είδε έναν διαφορετικό Holland και μία παραγωγή πιο σκοτεινή από τις συνηθισμένες. Έδειξε μία διαφορετική πλευρά του εαυτού του.

Όταν ο σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο από την ταινία, οι followers του έσπευσαν να τον εκθειάσουν λέγοντας στα σχόλια: «Καταπληκτικός», «Πολύ καλή δουλειά», «Ουάου».

Να σημειωθεί ότι το βίντεο έχει ξεπεράσει αυτήν τη στιγμή τα 12 εκατομμύρια προβολές και τα σχόλια συνεχίζονται ακατάπαυστα.

Απόλαυσε τον αγαπημένο Holland στη συνέχεια και κάνε scroll για τα σχόλια των θαυμαστών του.

https://www.instagram.com/p/CFN2RnXl4m4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved