5 λόγοι για να βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου

Οι αλλαγές που θα δεις είναι εντυπωσιακές.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Καθημερινά κάθεσαι για πολλές ώρες σε ένα θρανίο για την ανάγκη των μαθημάτων. Αυτό συνεχίζεται όταν επιστρέφεις σπίτι για διάβασμα ή όταν επιτέλους αράζεις στον καναπέ για να δεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix.

Η γυμναστική που κάνεις στο σχολείο είναι σίγουρα χρήσιμη όμως δεν αρκεί για να κρατηθείς σε καλή φυσική κατάσταση. Όλες μας έχουμε ακούσει πόσο σημαντικό και ωφέλιμο είναι να αθλούμαστε. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα της άσκησης τα οποία κι εσύ σίγουρα αγνοείς μέχρι και σήμερα. Εμείς βρήκαμε 5 λόγους για να σε πείσουμε πως τα #fitgirls είναι τα πιο υγιή και ευτυχισμένα.

1) Η γυμναστική μας φτιάχνει τη διάθεση

Κακά τα ψέματα. Ακόμη και 15 λεπτά άσκησης αρκούν για να ανέβει η ψυχολογία σου και αυτομάτως η αυτοπεποίθησή σου. Πόσες φορές ένιωσες δυνατή και ανίκητη όταν κατάφερες μια άσκηση που προηγουμένως δεν πίστευες ότι θα μπορέσεις να κάνεις; Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η άσκηση διώχνει το σωματικό και ψυχικό στρες.

2) Όσες αθλούνται, κοιμούνται καλύτερα

Ναι, είναι αλήθεια. Η μέτριας έντασης γυμναστική βοηθά ακόμη και αυτές που ταλαιπωρούνται από αϋπνίες. Η θερμοκρασία του σώματος ανεβαίνει και αργότερα το σώμα ετοιμάζεται για χαλάρωση και έναν υπέροχο ύπνο.

3) Τα sportswear δεν ήταν ποτέ ωραιότερα

Κολάν, bralette, φόρμες και υπέροχα αθλητικά παπούτσια περιμένουν να τα αναζητήσεις για να κάνεις τις ωραιότερες αθλητικές εμφανίσεις σου.

4) Γυμνάζομαι=αγαπώ το σώμα μου

Μέσα από την κίνηση μαθαίνουμε να εκτιμάμε τις δυνατότητές μας, δυναμώνουμε και κάθε μέρα νιώθουμε ολοένα και πιο υγιής. Αγαπάμε το σώμα μας και αγκαλιάζουμε τις ατέλειές του, προσπαθώντας σταδιακά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

5) Η άσκηση μας βοηθά να ζήσουμε περισσότερο

Σύμφωνα με μελέτες 7 μόνο ώρες γυμναστικής την εβδομάδα αυξάνουν κατά 40% τα χρόνια ζωής σου, συγκριτικά με τα άτομα που κάνουν καθιστική ζωή.

Εσύ ακόμη να πειστείς;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved