Γιατί ο Σεπτέμβρης πρέπει να γίνει ο αγαπημένος σου μήνας

Οι πρώτες σκέψεις του φθινοπώρου.

Η φετινή χρονιά κύλισε πιο γρήγορα από ποτέ (κανονικό fast forward λέμε!). Από την μια μέρα στην άλλη μπήκαμε σε καραντίνα και κατ' οίκον περιορισμό. Ευτυχώς μόλις αρχίσαμε να πιεζόμαστε ήρθε το καλοκαιράκι για να μας κάνει να ξεχαστούμε και να ξαναβρούμε την χαμένη μας ανεμελιά.

Σήμερα, χωρίς να το πολυκαταλάβουμε, ο σελιδοδείκτης του ημερολογίου μας βρίσκεται ήδη στο μήνα Σεπτέμβριο. Τα σχολεία άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους και εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της νέας αυτής ακαδημαϊκής χρονιάς. Πριν μελαγχολήσεις και βάλεις στο τέρμα το γνωστό και αγαπημένο τραγούδι "Wake me up when September ends", είμαστε εδώ για να σου θυμίσουμε όλους τους λόγους για να αγαπήσεις ξανά τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου.

1) Ανοίγουν τα σχολεία

Αντίο τεμπελιά! Μην ξεχνάς όμως πως αυτό συνεπάγεται με νέες γνώσεις και ατελείωτα γέλια που θα κάνεις με το παρεάκι κατά τη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς.

2) Ήρθε η ώρα να φορέσεις τα αγαπημένα σου μπλουζάκια, τζιν και sneakers

Λέμε bye-bye στα σανδάλια και τα σορτσάκια για να φορέσουμε τα ωραιότερα φθινοπωρινά μας ρούχα.

3) Επιστρέφεις στις αγαπημένες σου συνήθειες

Ήρθε η ώρα να ξαναμπείς στο φροντιστήριο, στο γυμναστήριο και να επιστρέψεις ξανά σε όλες τις δραστηριότητές σου. Μπαίνουμε σε πρόγραμμα σιγά-σιγά και ΝΑΙ μας αρέσει. Είναι η καλύτερη εποχή να κάνεις λίστες με τα ξεκινήματα της νέας σεζόν, να βάλεις στόχους, να φτιάξεις πλάνα κ.ά.

4) Ποιός είπε ότι σταματάμε τα μπάνια;

Ζούμε στην Ελλάδα, την πιο όμορφη και ζεστή χώρα. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις όσο ακόμη κρατούν οι ζέστες, τα Σαββατοκύριακα μπορείς να απολαύσεις τον ήλιο, τη θάλασσα και να κάνεις τις βουτιές σου.

5) Γιατί όλοι έχουν γυρίσει στην πόλη

Μαυρισμένοι, ανανεωμένοι και με όρεξη για τη νέα σεζόν. Οι φθινοπωρινές-χειμερινές εξορμήσεις είναι στο άμεσο πρόγραμμα γι' αυτό σκάσε ένα χαμόγελο στα καλύτερα που έρχονται.





© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved