Addison Rae: Από star του Tik- Tok πρωταγωνίστρια σε ταινία

Από influencer θα γίνει τώρα star του Hollywood;

Η Addison Rae είναι εκείνο το κορίτσι που με τους εκατομμύρια followers της έχει καταφέρει να είναι μια από τις πιο γνωστές influencers. Είναι το πρότυπο κάθε κοριτσιού και ας μη σχολιάσουμε το πόσο όμορφη είναι. Αυτή τη φορά, μιας και έχει πια ξεπεράσει κάθε της προσδοκία, αποφάσισε να ασχοληθεί και με την ηθοποιία, κάτι που φυσικά δε περιμέναμε αλλά μας ενθουσίασε.

Το κορίτσι του Tik- Tok θα κάνει το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη παίζοντας σε μια εφηβική ταινία και μάλιστα ο ρόλος της θα είναι πρωταγωνιστικός. Ο λόγος για την ταινία «She's All That», μια 90's ταινία. Φυσικά η Adison θα πρωταγωνιστήσει στο remake της ταινίας και ο τίτλος θα είναι «He's All That».

Στην πρωτότυπη κλασική εφηβική ταινία ένα διάσημο αγόρι με το όνομα Zach Siler βλέπει τη δημοτικότητά του στα social media να πέφτει μετά από τον χωρισμό του. Για να αυξήσει και πάλι το κοινό του αποφασίζει να κάνει την Laney Boggs την επόμενη Queen του σχολείου.

Στο remake της ταινίας η Addison θα βρίσκεται στη θέση του Zach και θα διηγείται την ιστορία από την οπτική ενός κοριτσιού. Θα είναι μια influencer όπου το αγόρι της την ντροπιάζει μπροστά σε όλο το σχολείο. Για να κάνει το μεγάλο comeback της αποφασίζει να κάνει έναν άγνωστό μαθητή το επόμενο αστέρι του σχολείου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved