Τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου το ukulele της Billie Eilish

Εσύ δε θα κάνεις τίποτα για αυτό;

Ήρθε η ώρα να κάνεις δικό σου κάτι πολύ προσωπικό της Billie Eilish. Το ξεχωριστό αλλά και πρώτο μουσικό όργανο της αγαπημένης σου Billie Eilish κυκλοφορεί στην αγορά και μπορείς να το πάρεις και εσύ. Η νεαρή καλλιτέχνιδα έχει ήδη κάνει γνωστό στους θαυμαστές της ότι το πρώτο μουσικό όργανο με το οποίο έγραψε τα πρώτα της κομμάτια ήταν το ukulele.

Όπως αναφέρεται και στο διαφημιστικό video που έχει κυκλοφορήσει από την εταιρία «Fender», το πρώτο μουσικό όργανο που έμαθε να παίζει σε ηλικία μόλις 6 ετών ήταν το ukulele, καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έχει για εκείνη τεράστια συναισθηματική αξία.Η Billie τώρα έκανε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και η συνεργασία της σίγουρα μας ήρθε... ξαφνική. Το νέο αυτό βέβαια είναι μια ευχάριστη έκπληξη για όλους τους θαυμαστές, μιας και πλέον θα μπορούμε να βρούμε στην αγορά το δικό της ukulele.

Το νέο της επιχειρηματικό βήμα είναι απλό. Συνεργάζεται με την γνωστή εταιρία μουσικών οργάνων «Fender» και έχει ετοιμάσει για 'σένα κάτι το μοναδικό. Συγκεκριμένα το ukulele αυτό είναι το ίδιο μοντέλο με το δικό της πρώτο έγχορδο και είναι σχεδιασμένο από την ίδια την Billie για εσένα.

Εσύ τι λες; Θέλεις να το κάνεις δικό σου; Εμείς πάντως κάναμε την έρευνά μας και το βρήκαμε να κοστίζει μόλις 299,99 δολάρια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved