BLACKPINK: Βγάζουν ντοκιμαντέρ και ναι θα βγει στο Netflix σύντομα

Επιτέλους θα δούμε τις ζωές των κοριτσιών και όχι μόνο.

Μετά από αυτό το νέο έχει ήδη φτιάξει η διάθεση μας. Το αγαπημένο μας K-POP girlband, BLACKPINK που κάνει θραύση Παγκοσμίως έχει ετοιμάσει κάτι super για όλες μας. Μόλις ανακοινώθηκε από την πλατφόρμα του Netflix ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ των BLACKPINK και η καρδιά μας πάει να σπάσει!

Το νέο ντοκιμαντέρ του BLACKPINK θα έχει τίτλο «Light UpThe Sky» και όπως καταλαβαίνεις θα δείχνει όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που θέλεις να μάθεις για τις ζωές τους. Σύμφωνα με το Variety, το ντοκιμαντέρ θα δείχνει τις ζωές των κοριτσιών, θα δείχνει τις ηχογραφήσεις και τις πρόβες τους, θα μας ταξιδέψει στο φεστιβάλ «Coachella» και πολλά ακόμη.

Η ανακοίνωση έχει γίνει ήδη από το Netflix και φαίνεται ότι το νέο ντοκιμαντέρ «Light Up The Sky» θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου τους album που αναμένεται στις 2 του ίδιου μήνα. Η χαρά μας φυσικά δεν κρύβεται και μη νομίζεις ότι σταματούν εδώ τα ευχάριστα νέα!



Σε post στο Twitter το Netflix με χαρά ανακοίνωσε ότι από τις 14 Οκτωβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε το avatar στο προφίλ μας και να το αντικαταστήσουμε με κάποιο από τα κορίτσια του συγκροτήματος.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved