Γνωστός ηθοποιός του Game of Thrones στο prequel του The Witcher;

Οι πληροφορίες θέλουν έναν από τους μεγαλύτερους γόηδες του GoT να αλλάζει universe.

Οι αναγνώστες του Andrzej Sapkowski ήξεραν τον τεράστιο κόσμο που είχε δημιουργήσει ο συγγραφέας με το The Witcher πολλά χρόνια πριν αυτός φτάσει στη μικρή οθόνη. Στο universe του sci-fi, για πολλούς είναι πιο πάνω ακόμα κι από τον George R. R. Martin. Όχι ότι είναι σωστό να συγκρίνουμε τους δύο κόσμους, αφού είναι top ως υπάρξεις ως έχουν.

Πάντως, με τα πολλά, από το 1993 που εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο, αισίως φτάσαμε να δούμε τη μεταφορά του στα τέλη του 2019. Η σειρά είχε την αναμενόμενη επιτυχία και πήρε το πράσινο φως για τη συνέχεια πριν καν προλάβει να προβάλει όλα της τα επεισόδια.




Ουσιαστικά, δεν έχουμε ακόμα την ακριβή υπόθεση, παρά μόνο εικασίες. Περισσότερα τέρατα από τα βιβλία, πολιτικές ίντριγκες, κλπ. Ξέρουμε, όμως, ότι το cast θα επιστρέψει Henry Cavill (Geralt), Anya Chalotra (Yennefer) and Freya Allan (Ciri), μαζί με νέους Witchers -Lambert (Paul Bullion), Coën (Yasen Atour), ενώ μας έχουν μπει σοβαρές υποψίες ότι πρόκειται να δούμε Kaer Morhen, που σημαίνει και την εκπαίδευση της Ciri.

Μέσα σε όλη αυτήν τη ζήτηση του Witcher, ανακοινώθηκε και η έλευση ενός prequel -The Witcher: Blood Origin- το οποίο είναι σε διαδικασία αναζήτησης του cast. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες φήμες -αν και μη επιβεβαιωμένες- ότι ένας γνωστός ηθοποιός του Game of Thrones πρόκειται να αποτελέσει μέλος του βασικού cast του Blood Origin και το όνομα αυτού: Jason Momoa aka Khal Drogo.




Επίσημη ανακοίνωση δεν έχουμε από την παραγωγή, παρά ταύτα, ο ηθοποιός αστειεύτηκε με μία φωτογραφία στην οποία έχει γίνει συγχώνευση του ίδιου και του Henry Cavill.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved