O Robert Downey Jr. μίλησε για τον Iron Man και δεν είναι αυτό που ήθελες

Το 2020 δεν είναι η χρονιά μας σε κανένα τομέα.

Με την προβολή των τελευταίων ταινιών της Marvel και τη θυσία του Iron Man για το καλό του πλανήτη, σύσσωμοι οι fans της εταιρείας παραγωγής βρέθηκαν σε μεγάλη στενοχώρια. Ο αγαπημένος Tony Stark, με το τέλος που του έδωσαν οι δημιουργοί στο Endgame, δε θα μπορούσε να επιστρέψει μελλοντικά στο story και η παραμονή μας στην αίθουσα κατά τη διάρκεια του I Love You 3000 ήταν αρκετά δύσκολη.

Με τόση αγάπη που του έχει δείξει ο κόσμος, βέβαια, κανείς δεν πίστευε ότι δε θα τον ξαναέβλεπε με κάποιον τρόπο στη μεγάλη ή στη μικρή οθόνη -δεδομένου ότι έρχονται οι σειρές της Marvel- κι ότι το πιο πιθανό ήταν είτε να επανέλθει κανονικά σε κάποια ταινία είτε να γίνει κάποιο μικρό cameo είτε έστω μόνο με φωνή.




Πολλά είχαν ακουστεί σχετικά με αυτό και οι ελπίδες αναζωπυρώνονταν ανά διαστήματα, αλλά, δυστυχώς, έφτασε η στιγμή που ο Robert Downey Jr. έκανε τη δήλωση που κανείς δεν ήθελε να ακούσει.

«Αυτό έχει τελειώσει», είπε ο ηθοποιός σχετικά με τις ταινίες της Marvel σε συνέντευξή του στο SmartLess podcast.

Πληροφορίες, βέβαια, τον θέλουν να κάνει ένα cameo στο Black Widow που θα λειτουργήσει ως γέφυρα για τα γεγονότα, το οποίο κάλλιστα μπορεί να ισχύει χωρίς να αναιρεί τη δήλωσή του. Γιατί η ταινία είναι έτοιμη, οπότε, αν έχει κάποια σκηνή, θα την έχει γυρίσει ήδη και στο podcast αναφέρεται από τώρα και μετά.

Ακριβώς επειδή με τη Marvel ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, όμως, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή, έστω και στο μακρινό μέλλον, ο Tony να κάνει κάποιο comeback.

Μέχρι τότε, ας απολαύσουμε την Τέταρτη Φάση που αρχίζει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved