The Batman: Η συμβουλή του Christian Bale στον Robert Pattinson

Δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι που πάει ο νους.

Το 2021, θα σημάνει τη χρονιά που άλλη μία εκδοχή του Batman θα φτάσει στον κινηματογράφο. Ο Matt Reeves είναι αυτός που έχει αναλάβει να το κάνει και το κοινό αναμένει με μεγάλη περιέργεια το αποτέλεσμα. Όταν πριν μερικά χρόνια, όμως, έχει έρθει ένας Christopher Nolan με τον Σκοτεινό Ιππότη, ο πήχης είναι αρκετά ψηλά για να κοντραριστεί.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα πολύ μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα μπορούμε να κάνουμε βάσιμα την κριτική μας, οπότε, μέχρι τότε, το μόνο που μένει είναι να ενημερωθούμε για ό,τι έχει προηγηθεί μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.




Κατά τη διάρκεια του DC FanDome, αποκαλύφθηκε κι επίσημα το τρέιλερ του The Batman και ο σκηνοθέτης απάντησε σε μία ερώτησε που του έγινε σχετικά με τα κοστούμια, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, και μία συμβουλή που έδωσε ένας προηγούμενος Batman, o Christian Bale, στον νυν, Pattinson, για την επιλογή της στολής του ήρωα.

«Ο Rob μίλησε με τον Christian Bale και ο Christian Bale του είπε ‘Απλώς διαβεβαιώσου ότι θα μπορείς να ανακουφίζεσαι’», είπε ο Reeves.

Με τόσες ώρες στο σετ, το να μπορείς να πηγαίνεις σαν άνθρωπος στην τουαλέτα, ομολογουμένως, είναι κάτι που πρέπει να έχεις διασφαλίσει. Ελπίζουμε να τον άκουσε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved