Σ' αρέσει το TikTok; Ένα νέο feature θα απογειώσει το Instagram σου

Το νέο χαρακτηριστικό του Instagram που θα λατρέψεις.

Αν μία πλατφόρμα είχε την τιμητική της το τελευταίο διάστημα, τότε αυτή ήταν σίγουρα το TikTok. Ειδικά μέσα στην καραντίνα που ο κόσμος δεν είχε κάτι άλλο να κάνει, αφού έπρεπε να μείνει εντός σπιτιού, τα νούμερά του εκτοξεύθηκαν. Οι χρήστες έμπαιναν διαρκώς για να κάνουν νέα βιντεάκια, τα οποία και μετά μοιράζονταν με την παρέα τους.

Αυτή την επιτυχία παρατήρησαν όλοι. Είτε ασχολούνταν με την πλατφόρμα είτε όχι. Οπότε, είπαν να εκμεταλλευτούν όλο το γεγονός και την τάση των ημερών. Ποιος καλύτερος από το γνωστό κι αγαπημένο Instagram, που επένδυσε στο Instagram Reels.

Το Instagram Reels έχει τη λογική του TikTok ως προς τη δημιουργία βίντεο, την επεξεργασία τους, μουσικές και ό,τι θελήσεις να προσθέσεις, με τη διαφορά ότι τώρα δε θα χρειάζεσαι δύο εφαρμογές για να το βάλεις στο προφίλ σου. Θα μπαίνεις κατευθείαν στο Insta σου, θα φτιάχνεις το δημιούργημα και αυτό θα μπορεί να πάει κατευθείαν στους ακόλουθούς σου.

Στην περίπτωση που έχεις προσωπικό λογαριασμό, τα βίντεό σου θα δημοσιεύονται με βάση αυτό, δηλαδή μόνο στους followers σου. Συν, ότι θα μπορείς να το κάνεις μετά story ή να το στείλεις σε Direct message, όμως, πρέπει να ξέρεις ότι αν το κάνεις έτσι, το reel θα εξαφανίζεται μετά από 24 ώρες, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα stories.




Θα το δούμε, λοιπόν, στην πράξη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved