Η Sophie Turner μόλις απέκτησε τον θρόνο της Sansa Stark (photo)

Η Sansa Stark στον θρόνο της.

Το Game of Thrones αρχίζει πια να γίνεται μία μακρινή συνήθεια στο μυαλό μας. Κάποτε, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε τη ζωή μας χωρίς αυτό. Χωρίς τις εξελίξεις του. Χωρίς τις συζητήσεις με την παρέα για όλα όσα συνέβαιναν. Και συνέβαιναν πολλά. Μπορεί η τελευταία σεζόν να μας τα χάλασε, όπως καμία άλλη σειρά -γιατί όταν έχεις ένα έπος, έπος περιμένεις να είναι και το τέλος- όμως, δεν παύει να είναι η σειρά που καθιέρωσε όλους τους ηθοποιούς που λατρεύουμε σήμερα.

Υπήρχαν πολλές πλευρές. Εκείνοι που ήθελαν να νικήσει ο Jon Snow και να καθίσει επιτέλους στον πολυπόθητο θρόνο. Εκείνοι που υποστήριζαν τη Μητέρα των Δράκων για όλο αυτό το ταξίδι που έκανε από την αρχή μέχρι το τέλος και μετά η κλίμακα μίκραινε κατά πολύ.




Μάλλον δεν ήταν πολλοί εκείνοι που ήθελαν τον Bran ή τη Sansa Stark στον θρόνο και, μπορεί η δεύτερη τελικά να μην ανέβηκε, όμως, έκατσε στον θρόνο του Βορρά, που λίγο σε καμία περίπτωση δεν το λες.

Η Sophie Turner, που την υποδύθηκε και που πρόσφατα έγινε μανούλα, υποδέχτηκε στο σπίτι της τον εν λόγω θρόνο με τους χαραγμένους ανταρόλυκους και, ναι, το θέαμα είναι τόσο εντυπωσιακό και πορωτικό όσο το φαντάζεσαι.

Μπες στην παρακάτω gallery για να το δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved