The Mandalorian: Γιατί το Baby Yoda ήταν μυστικό μέχρι να βγει η σειρά;

Ο πιο αξιολάτρευτα φανταστικός χαρακτήρας.

Όσοι έχουν δει τα Star Wars και είναι fans του γνωστού σύμπαντος, περίμεναν πώς και πώς την άφιξη του The Mandalorian. Ήξεραν ότι, πέρα από τις πρόσφατες ταινίες, θα είχαν μία σειρά με επεισόδια που θα επέκτειναν την ιστορία με έναν διαφορετικό τρόπο και σίγουρα με μακράν καλύτερα εφέ. Αυτό που δεν ήξεραν, όμως, ήταν ότι θα είχαν ένα καταπληκτικό Baby Yoda να είναι το βασικό θέμα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο.

Δεν ξέρουμε πώς ήρθε η έμπνευση για το Baby Yoda, αλλά είναι μακράν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί για κάτι τέτοιο. Άσε που είχαμε την ίδια αντίδραση με αυτή που μας βγαίνει όταν βλέπουμε ένα πάνγλυκο ζωάκι, έτσι όπως είναι μικρό, με τσουλούφια, μεγάλα αυτιά κι ένα επικό περπάτημα σαν πιγκουίνος.




Γιατί, όμως, ένα τόσο δυνατό χαρτί δεν το έπαιξαν πριν την προβολή της σειράς για τη διαφήμισή της; Ο Jon Favreau απάντησε σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter:

«Πίστευα ότι ήταν πολύ σημαντικό να καθιερώσουμε ότι πρόκειται να έχουμε εκπλήξεις. Όταν προωθείς μία ταινία, βάζεις τα καλύτερα πράγματα που έχεις στην καμπάνια του μάρκετινγκ, γιατί θες όλοι να εμφανιστούν εκεί την Παρασκευή. Η τηλεόραση είναι διαφορετική. Θες να μπορείς να χτίσεις. Θες να πηγαίνει από στόμα σε στόμα. Θες οι άνθρωποι να συντονίζονται και να ξέρουν ότι κάτι πρόκειται να γίνει που θα θέλουν να το συζητήσουν»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved