H Sophie Turner στην DCEU; Αυτός ο fan το έκανε πραγματικότητα

Η φωτογραφία, πάντως, δείχνει ότι της πάει ο ρόλος.

Τη Sophie Turner τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Game of Thrones. Τότε, ήταν η Sansa Stark, η μεγάλη κόρη του Ned και της Catelyn που ερωτεύτηκε -ας μην το σχολιάσουμε αυτό- τον Joffrey Baratheon και έπαιξε τον ρόλο της στη μετακόμιση της οικογένειας στο King’s Landing και σε όλο το θανατικό που ακολούθησε στην πορεία.

Ας αφήσουμε, όμως, στην άκρη το GoT και όλα τα συναφή του και ας εστιάσουμε στα μελλοντικά σχέδια της ηθοποιού, που πρόσφατα, μάλιστα, καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Joe Jonas.

Ένας fan της Turner αλλά και της DCEU και digital artist αποφάσισε να βάλει τη δημιουργική του φύση να δουλέψει και να μας δείξει πώς θα ήταν εκείνη στον ρόλο του Supergirl / Kara Danvers.

https://www.instagram.com/p/CEAFhT-ANnv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δεν ξέρουμε αν είναι που πρόσφατα την είδαμε σε ρόλο υπερηρωίδας στους X-Men, αλλά ως ιδέα ακούγεται πολύ καλή. Η νέα μαμά είναι ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι και σίγουρα θα έβγαζε εξαιρετικά εις πέρας έναν τέτοιο ρόλο. Και με τόσους χαρακτήρες στον κόσμο του επικού, είμαστε πολύ περίεργες τι ανακοινώσεις θα έχουμε προσεχώς και ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα μπουν στις στολές τους.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved