Ο George R. R. Martin μίλησε για το επόμενο βιβλίο του Game of Thrones

Επιτέλους κάτι πολύ θετικό.

Το τηλεοπτικό τέλος του Game of Thrones το είδαμε. Μπορεί να μη μας άρεσε, να αντιπαθήσαμε και λίγο τους δημιουργούς που μάλλον ξεπέταξαν την τελευταία σεζόν, αλλά το είδαμε. Περιμέναμε μία δεκαετία για να δούμε πώς επιτέλους θα κατέληγε η επική ιστορία και το φινάλε δόθηκε με τον πιο «μη GoT» τρόπο που μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Οι χαρακτήρες δεν είχαν καμία ανάπτυξη και εξέλιξη, αλλά πήγαν κατευθείαν στο τελικό σημείο τους. Η υπόθεση δεν ακολούθησε και την πιο ευφάνταστη έκβαση, και μία λίστα από περισσότερα κουτάκια που δεν μπόρεσαν να καλύψουν.




Οπότε, μετά τη λήξη του, οι ελπίδες στράφηκαν στον αρχικό του δημιουργό και συγγραφέα των βιβλίων, George R. R. Martin. Δεδομένου ότι το Winds of Winter δεν έχει ακόμα εκδοθεί, όλοι μας περιμένουμε ότι θα γίνει πολύ καλύτερη δουλειά εκεί και ότι θα δικαιωθεί η υπόθεση και οι χαρακτήρες. Το πότε θα συμβεί, όμως, αυτό δεν το γνωρίζουμε. Καλά – καλά, μέχρι πρότινος δε γνωρίζαμε σε τι φάση ήταν ο Martin. Μία ανάρτηση στο site, όμως, Not A Blog, μας πληροφόρησε για τα ευχάριστα.

«Κοιμάμαι. Την επόμενη μέρα, ξυπνάω και κάνω το ίδιο. Την επόμενη μέρα, την επόμενη μέρα, την επόμενη μέρα. Πριν τον Covid, συνήθως θα έβγαινα έξω μία φορά την εβδομάδα ή κάπου εκεί για να φάω σε ένα εστιατόριο ή για να πάω στον κινηματογράφο. Όλα αυτά τελείωσαν τον Μάρτιο. Από τότε, εβδομάδες και μήνες περνούν που δε φεύγω από το ξυλόσπιτο, ούτε βλέπω άλλον άνθρωπο εκτός από όποιον είναι σε υπηρεσία εκείνη την εβδομάδα. Χάνω την αίσθηση του τι μέρα είναι, τι εβδομάδα είναι, τι μήνας είναι. Ο χρόνος μοιάζει να περνάει πολύ γρήγορα. Τώρα είναι Αύγουστος και δεν ξέρω τι έγινε τον Ιούλιο. Αλλά, είναι καλό για το γράψιμο»

«Η ζωή μου είναι στο σπίτι, σε αναμονή, και περνάω αυτές τις μέρες στο Westeros με τα φιλαράκια μου. Και αυτό το κορίτσι χωρίς όνομα, εκεί στο Bravos»

Οπότε, ο συγγραφέας είναι full πάνω από το βιβλίο και -fingers crossed- θα έχουμε τα ακόμα πιο ευχάριστα στους επόμενους μήνες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved