Κάτι τρέχει με τους BTS! Ετοιμάζουν κάτι που θα σε ενθουσιάσει

Τι ετοιμάζουν για το ARMY πάλι τα αγόρια;

Οι BTS είναι το K- Pop συγκρότημα που σαρώνει Παγκοσμίως όλα τα charts. Είναι γνωστό σε όλους ότι το boyband, έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού αλλά και ότι τα τραγούδια τους έχουν αγαπηθεί από τεράστιο μερίδιο ανθρώπων, αυτό όμως από ό,τι φαίνεται δεν είναι αρκετό για τα αγόρια. Επιστρέφουν με την μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών!

Το δημοφιλές συγκρότημα της K-pop μουσικής ανακοίνωσε ότι το νέο του concert film με τίτλο «Break The Silence: The Movie». Η ταινία τους θα προβληθεί από τη Trafalgar Releasing σε επιλεγμένους κινηματογράφους από τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ποια θα είναι η υπόθεση του «Break The Silence: The Movie»; Η ταινία ακολουθεί τα αγόρια-Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook- και θα καταγράφει κάθε τους βήμα στην περσινή παγκόσμια περιοδεία τους «Love Yourself: Speak Yourself World Tour».

Mετά το «Bring the Soul: The Movie» των BTS, έρχεται το «Break The Silence: The Movie» να δώσει στο κοινό -και πόσο μάλλον στο ARMY- τις περισσότερες πληροφορίες που αναζητούν αλλά και τις κρυφές ματιές σε όλες τις πτυχές του συγκροτήματος. Ετοιμάσου λοιπόν, γιατί όπως όλα δείχνουν το «Break The Silence: The Movie» θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 24 Σεπτεμβρίου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved