Πρώτες διακοπές μόνη σου; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Η μεγάλη στιγμή έφτασε!

Ήρθε η στιγμή που άνοιξες και εσύ τα φτερά σου και φεύγεις μακριά από τη φωλίτσα των γονιών σου. Δεν μιλάμε φυσικά για μετακόμιση, αλλά για ένα μίνι break μακριά από το σπιτικό, για διακοπούλες σε νησάκι ή στο χωριό με φίλους. Πρώτη φορά διακοπές μόνη λοιπόν, οφείλεις να γνωρίζεις μερικά πράγματα για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Ας μην σε κρατάμε όμως άλλοσ ε αγωνία.

1. Η παρέα είναι το παν

Η παρέα είναι το παν, όχι μόνο για να περάσεις καλά, να παρτάρεις και λοιπά αλλά και για να νιώθεις ασφάλεια. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου άτομα που θα σε προσέξουν αν συμβεί κάτι σε ένα άγνωστο μέρος.

2. Το πρόγραμμα θα είναι της επιλογής σου
Τέλος πια τα «θα σηκωθούμε στις 9, για να πάμε στην Χ παραλία». Πλέον το πρόγραμμα το φτιάχνεις εσύ με τους φίλους σου, ξυπνάτε ο,τι ώρα θέλετε, πηγαίνετε όπου θέλετε και μερικές φορές δεν ακολουθείτε καν συγκεκριμένο πλάνο. Τα απρόσμενα είναι άλλωστε τα καλύτερα.


3. Προσοχή στη διαχείριση χρημάτων
Δεν έχεις πια τη μαμά και τον μπαμπά να πληρώνουν τα 5 παγωτά που παραγγέλνεις, όποτε πρέπει να είσαι λίγο προσεκτική στο πώς θα διαχειριστείς τα χρήματα σου. Φαντάζομαι έχεις σκοπό να γυρίσεις πίσω στο σπίτι και όχι να μείνεις ναυαγός στο νησί.


4. Πάρτυ, πάρτυ, πάρτυ
Να είσαι σίγουρη πως θα έχεις πολύ από αυτό. Συνήθως το πάρτυ ξεκινάει από το δωμάτιο με δυνατή μουσική και τελειώνει 6 το πρωί με τα παπούτσια στο χέρι και εσένα να περπατάς ξυπόλυτη. Βέβαια το καλύτερο όλων είναι πως την επόμενη ημέρα έχεις την ίδια ενέργεια να το ξανά ζήσεις. Αχ τα νιάτα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι διακοπές αυτές σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved