The Kissing Booth: Ο κούκλος πρωταγωνιστής είπε τι τον ενόχλησε

Πρόκειται για κάτι που έκανε πολύς κόσμος

Το The Kissing Booth είναι η ταινία που είχε ανέλπιστα μεγάλη επιτυχία με την κυκλοφορία της online. Το κοινό, όχι μόνο αγάπησε την ιστορία και τους πρωταγωνιστές της, αλλά ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που την είδε δεύτερη και τρίτη φορά μαζί με την παρέα. Και πέρα από το story και το τι περιλαμβάνει, όμως, οι ηθοποιοί που συμμετείχαν είχαν κατευθείαν αντίκτυπο στο κοινό και ως προσωπικότητες.

Η Joey King που υποδύθηκε την Elle Evans έχει γίνει ξαφνικά ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του κόσμου, ενώ ο Jacob Elordi έχει κατακτήσει πολλές καρδιές στον ρόλο του Noah Flynn. Αντικειμενικά, βέβαια, μιλάμε για ένα πολύ ωραίο παιδί που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.




Ακριβώς, όμως, αυτή η ενασχόληση του κόσμου με την εξωτερική του εμφάνιση είναι και αυτό που ενόχλησε τον ηθοποιό. Συγκεκριμένα, οι γραμμωμένοι του κοιλιακοί βρέθηκαν στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων, ίσως και περισσότερο από την ίδια του την υποκριτική.

«Τότε, ήμουν πολύ νέος και με έριξαν σε έναν κόσμο όπου όλοι ήθελαν να μιλήσουν για το σώμα μου. Με ενόχλησε απίστευτα. Δεν ταυτίζομαι με αυτό καθόλου. Προσπαθούσα να αποδείξω ότι αξίζω και να είμαι γνωστός ως ένας ηθοποιός. Είχε πολλή γυμναστική και μίσησα κάθε δευτερόλεπτο αυτού»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved