Πώς είναι να πηγαίνεις διακοπές με φίλους για πρώτη φορά

Το καλοκαιρινό break απαιτεί και την κατάλληλη παρέα.

Τα σχολεία έκλεισαν και αυτό σημαίνει πως οι καθημερινές υποχρεώσεις πρέπει να περιμένουν για λίγο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Με λίγα λόγια τώρα κανονίζουμε διακοπές. Προφανώς δεν θα πάμε με το ταίρι αν είμαστε ελεύθερες, μπορούμε και θα πάμε όμως με φίλους. Σε καλό να μας βγει. Ας δούμε όμως λίγο καλύτερα τι σημαίνει καλοκαιρινές διακοπές με το παρεάκι.

1. Ευτράπελα και τσακωμοί
Όσο μεγαλύτερη είναι η παρέα, τόσα περισσότερα μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Μπορεί να σας βγει η πίστη μέχρι να κανονίσετε, μπορεί να μαλώσετε, μπορεί ακόμα και να χωριστείτε καμία μέρα, αλλά ας μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι ενώνει ανθρώπους, για αυτό βάλτε κανένα fruit panch, μουσική και όλα τέλεια!

2. Άπειρες στιγμές γέλιου
Είμαι σίγουρη πως όταν γυρίσεις από τις διακοπές αυτές θα έχεις αποκτήσει εντονότερες ρυτίδες γέλιου. Άσε που η παρέα θα έχει να λέει τόσα inside jokes, που μόνο εσείς θα καταλαβαίνετε και μόνο εσείς θα μπορείτε να γελάσετε τόσο πολύ.

3. Πολύ φαγητό και ποτό
Ε κακά τα ψέματα, με τα παιδιά θα βγεις, θα πιεις, θα φας γκρίνια από αυτόν που δεν έχει πιει και το επόμενο πρωί θα κλαις που δοκίμασες ένα κοκτειλάκι(χωρίς αλκοόλ) παραπάνω και δεν τολμάς να ανέβεις στη ζυγαριά.

4. Το κινητό σου θα γεμίσει με γελοίες φωτογραφίες
Φωτογραφίες από το ταξίδι, από την ώρα που κοιμάται ο φίλος ή η φίλη και τρέχουν τα σαλάκια, τα ξημερώματα στο νησί που δεν μπορεί κανένας να πάρει τα πόδια του, ηλιοβασιλέματα και φεγγάρια ναι, όλα αυτά θα αποθηκευτούν στη μνήμη του τηλεφώνου σου. Ίσως βγάλεις και καμία καλή για το Instagram αλλά οι γελοίες θα είναι σίγουρα περισσότερες.

Ξεκινά να φτιάχνεις βαλίτσες λοιπόν και τα λέμε στο στενό κανενός νησιού.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved