Ανατροπή στη Mulan: Ο απρόσμενος τρόπος που θα δούμε την ταινία

Μάλλον έτσι θα συμβεί σε πολλές παραγωγές

Η όλη κατάσταση με τον κορονοϊό έχει αλλάξει πολλά πράγματα στις ζωές μας. Εκ τω πραγμάτων έχουμε κληθεί να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και σε μία κατάσταση μεγαλύτερης προσοχής, σημασίας στην καθαριότητα και την απολύμανση, και στο περίφημο social distancing. Όσο περίεργα και να νιώθουμε με όλο αυτό, αναγκαστικά πρέπει να το τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να περάσει όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται.

Ένας από τους τομείς που σαφώς έχουν επηρεαστεί είναι αυτός του θεάματος. Δεδομένου ότι ο κινηματογράφος, για παράδειγμα, είναι ένας χώρος που κατά κανόνα έχει μεγάλη συγκέντρωση ανθρώπων, είναι φυσικό ότι θα ήταν από τους πρώτους που θα βίωναν τα αποτελέσματα.

Οι περισσότερες ταινίες, λοιπόν, αναβλήθηκαν και μετατέθηκαν για αρκετούς μήνες μετά την αρχική ημερομηνία προβολής τους. Ειδικά η Marvel και η Disney που είχαν προγραμματίσει αρκετές μέσα στο 2020.




Η Mulan, τώρα, μετά από αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα του κολοσσού, θα βγει κατευθείαν στη νέα πλατφόρμα της Disney, Disney + στις 4 Σεπτεμβρίου. Τελικά, αποφασίστηκε να μην κυκλοφορήσει καθόλου στους κινηματογράφους, παρά μόνο σε μερικούς πολύ συγκεκριμένους, των οποίων η περιοχή δεν υποστηρίζει ακόμα την πλατφόρμα.

Αυτή η απόφαση κατά πάσα πιθανότητα πάρθηκε στα πλαίσια της ανησυχίας για τον κορονοϊό και την κατάσταση που θα έχει προκαλέσει τους επόμενους μήνες. Όχι, όμως, ότι μας είναι ξένη αυτή η κατεύθυνση, αφού τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές φορές ταινίες να κυκλοφορούν κατευθείαν online.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved