Όλα όσα καταλάβαμε το φετινό καλοκαίρι!

Η αλήθεια είναι πως διέφερε πολύ από τα προηγούμενα.

Είναι γεγονός πως κάθε χρόνο ξεκινάμε με (μεγάλη!) ανυπομονησία την αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές. Λίγο η κούραση της σχολικής χρονιάς, λίγο τα φροντιστήρια και η ανάγκη για βουτιές και ηλιοθεραπεία χτυπάει κόκκινο.

Η αλήθεια είναι πως φέτος οι ζωές μας έχουν μπει σε τελείως διαφορετικούς ρυθμούς συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη. Κακά τα ψέματα, βρισκόμαστε εν μέσω μιας πανδημίας, που ακούει στο όνομα Κορονοϊός. Αυτό συνεπάγεται με αρκετή χαρά που παραμένουμε υγιής όμως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές και να τηρούμε όσο γίνεται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι διακοπές μας ωστόσο μπορούν και πρέπει να πραγματοποιηθούν αφού λίγες μέρες ξεκούρασης θα γεμίσουν τις μπαταρίες μας και θα μας δώσουν όρεξη και ώθηση για το ερχόμενο φθινόπωρο. Εμείς συγκεντρώσαμε 3 facts, κοινώς αλήθειες που ανακαλύψαμε το φετινό καλοκαίρι και σου τις παρουσιάζουμε στις παρακάτω γραμμές.

1) Η Ελλάδα έχει πανέμορφα μέρη που αξίζει να επισκεφθείς

Νησιά, κοντινοί προορισμοί (για να μην ταλαιπωρηθείς) και πολλές όμορφες παραλίες στην πρωτεύουσα που πραγματικά πρέπει να ανακαλύψεις. Η ευτυχία κρύβεται άλλωστε στα απλά πράγματα γι' αυτό πάρε την παρέα σου και σχεδίασε την επόμενη εξόρμησή σας.

2) Η οικογένεια είναι το παν

Πιθανότατα να το κατάλαβες καλά την περίοδο της καραντίνας όταν δεν μπορούσες να δεις την γιαγιά και τον παππού ή άλλα μέλη της οικογένειας. Αφιέρωσε λοιπόν χρόνο στους γονείς και στα άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσεις.

3) Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά η παρέα

Εδώ δεν χρειάζονται πολλές επεξηγήσεις ο τίτλος τα είπε πραγματικά όλα!

Αφήνω εδώ ένα αγαπημένο καλοκαιρινό τραγούδι για να το ακούσεις και να ανεβάσεις την ψυχολογία σου στο τέρμα!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved