Οι δύο αγαπημένοι χαρακτήρες του Henry Cavill σε μία επική φωτογραφία

Όταν έχεις ταλέντο...

Ο Henry Cavill θα μπορούσες να πεις ότι είναι ο ηθοποιός των τελευταίων. Είναι ένας καλλιτέχνης πολύ προσηλωμένος στη δουλειά του και τα αποτελέσματα που έχουμε στα πρότζεκτ όπου συμμετέχει είναι η απόδειξη αυτού. Πλέον, ο Cavill έχει φτιάξει όνομα για τον εαυτό του και τώρα πολλοί παραγωγοί, ετοιμάζοντας νέα τους ταινία, έχουν έτοιμο τον αριθμό του κινητού του για να τον καλέσουν.

Εκείνος, ξέρει ποιες να διαλέξει. Μέχρι τώρα, τουλάχιστον, οι επιλογές που έχει κάνει του έχουν βγει σε καλό. Οι πιο σημαντικοί του ρόλοι μέχρι σήμερα, όμως, είναι δύο: Ο Superman και ο Witcher -Geralt of Rivia-.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο τον έχουν λατρέψει γι’ αυτούς και πιστεύουν ότι δε θα υπήρχε καλύτερος άνθρωπος να βρεθεί στη θέση του και πλέον έχει εξελιχθεί στο αγαπημένο αγόρι του Hollywood.

Στον λογαριασμό @erathrim20 δημοσιεύτηκε ένα εξαιρετικό γραφιστικό σχέδιο που δείχνει τον Cavill ως Witcher και Superman, ουσιαστικά σαν να είναι ο ένας εναντίον του άλλου. Το θέαμα είναι καταπληκτικό και ομολογουμένως φαίνεται το ταλέντο του δημιουργού -Eren Gürocak.

https://www.instagram.com/p/CDMHAWjg6K6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved