The Witcher: Έρχεται prequel της σειράς με αυτό που ήθελες να μάθεις

Θα δούμε επιτέλους τι συνέβη και φτάσαμε στο -τηλεοπτικό- σήμερα

To Witcher ήταν μία από τις μεγάλες επιτυχίες της περασμένης χρονιάς. Ο Δεκέμβρης έκλεισε εξαιρετικά με τον monster hunter που καιρό είχαν λατρέψει οι gamers και οι αναγνώστες των βιβλίων του Andrzej Sapkowski και η δεύτερη σεζόν πήρε το πράσινο φως πριν καν προλάβουμε να δούμε τα επεισόδια. Όσο, λοιπόν, είμαστε στη φάση που περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια, εμφανίστηκαν τα νέα ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει prequel σε μορφή limited series που θα αποτελείται από έξι μέρη.

Όταν μία σειρά έχει τόση επιτυχία, η προσπάθεια συνέχισής της με κάθε τρόπο δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει. Αντιθέτως, είναι κάτι που περιμένουμε και για το οποίο ανυπομονούμε να συμβεί. Γιατί έτσι μαθαίνεις περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία της πλοκής και τι ακριβώς συνέβη για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα.




Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με το Witcher με την έλευση του Blood Origin. Η σειρά θα διαδραματίζεται 1.200 χρόνια πριν τα γεγονότα που είδαμε στη σειρά και μέσα από αυτά θα μάθουμε τις αρχές του πρώτου Witcher, αλλά και το πώς δημιουργήθηκαν οι κόσμοι των άλλων όντως -ξωτικών, τεράτων, ανθρώπων-.

«Μία ερώτηση καίει το μυαλό μου από τότε που διάβασα το πρώτο βιβλίο The Witcher. Πώς ήταν πραγματικά ο κόσμος των ξωτικών πριν την κατακλυσμική άφιξη των ανθρώπων;», είπε, σύμφωνα με το Polygon, η Declan de Barra, που θα αναλάβει τη σειρά.

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το prequel της σειράς. Δεδομένου ότι δεν έχουν αρχίσει καν τα γυρίσματα, βέβαια, θα έχουμε να περιμένουμε αρκετά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved