Ο ηθοποιός του Stranger Things θα πρωταγωνιστήσει στην πιο τρελή ταινία

Ξέχνα τον χαρακτήρα που ήξερες γιατί στην νέα ταινία «Spree» είναι τρελός και παλαβός.

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή της αγαπημένης σειράς Stranger Things θα σε κάνει να ξεχάσεις όσα ήξερες. Ο Joe Keery, από γοητευτικός νέος-που τον είχες συνηθίσει-γίνεται «απεγνωσμένος για μερικά likes» και ξεπερνά κάθε όριο!

Είναι σίγουρα η φιγούρα εκείνη που θα στοιχειώσει το μυαλό σου και ναι, η ταινία «Spree» του Eugene Kotlyarenko είναι μοναδική στο είδος της. Μην αναρωτηθείς πώς του ήρθε η έμπνευση και, μην τρομάξεις με όσα θα δεις στο trailer της ταινίας. Η τέχνη δεν έχει φραγμούς...εντάξει; Σε αυτό το σημείο επίσης να σου πούμε ότι η ταινία «Spree» βρίσκεται στην κατηγορία «Next» στο Φεστιβάλ Sundance Film 2020.

O Meet Kurt aka Joe Keery, είναι ένας 23χρονος οδηγός που θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει δημοσιότητα και δόξα στον κόσμο των social media.
Το σχέδιο του είναι να μεταδίδει ζωντανά τις, καθόλου διασκεδαστικές και ευχάριστες βόλτες που πηγαίνει τον κόσμο και... κάπου εκεί ξεκινούν όλα. Οι λάθος αποφάσεις του οδηγούν σε τραγικές εξελίξεις και η απόγνωση του Kurt για φήμη αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Δε σταματά όμως εκεί, αφού εξακολουθεί να ψάχνει για το τέλειο σχέδιο.

Στη μέση όλης αυτής της τρέλας, ένας stand-up κωμικός, ο Sasheer Zamata, βρίσκεται στο δρόμο του Kurt και γίνεται η μόνη ελπίδα για να σταματήσουν τα επανειλημμένα και ανεπανόρθωτα λάθη του.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις οθόνες στις 14 Αυγούστου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved