Όλα όσα αγαπάμε να κάνουμε στην παραλία

Και δεν διστάζουμε να τα ομολογήσουμε!


Το καλοκαιράκι, στην ακρογιαλιά, καλοκαιρινά ραντεβού και πόσες χιλιάδες καλοκαίρια. Αμέτρητα τραγούδια για την εποχή που τόσο λατρεύουμε και τα πράγματα που τόσο αγαπάμε να κάνουμε την περίοδο αυτή. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω; Το καλοκαίρι ακόμα και το πρωινό ξύπνημα είναι ευχάριστο. Ακόμα και οι φωνές των παιδιών που ουρλιάζουν ή τα τζιτζίκια μοιάζουν με soundtrack που μας συνοδεύει κάθε καλοκαίρι. Ας μιλήσω όμως πιο συγκεκριμένα για τα αγαπημένα μου to do στην παραλία.



1. Τι καλύτερο από καλοκαιρινά τραγούδια κοιτώντας τη θάλασσα; Όπως καταλάβατε έχω ένα πάθος με τη μουσική. Βάζω ακουστικά λοιπόν, κάνω log out, απλα χάνομαι κοιτάζοντας τη θάλασσα και σκέφτομαι όλα αυτά τα θετικά πράγματα που θα ήθελα να έχω στη ζωή μου.





2. Φρουτάκια, φρουτάκια, φρουτάκια

Όχι αυτά του καζίνου προφανώς. Πεπόνι, καρπούζι, καρπούζι με φετα (είμαι από τις περίεργες στο φαγητό, το ξέρω), ροδάκινο, ανανάς και κερασάκια σε ένα μεγάλο μπολ να μας δροσίζουν όσο καθόμαστε στην αμμουδιά.





3. Ηλιοθεραπεία

Το λέει και το δεύτερο συνθετικό της λέξης. Ο ήλιος είναι θεραπεία. Αντηλιακάκι, γιατί προσέχουμε κιόλας, και βιταμίνη D. στα ύψη. Άλλωστε στην Ελλάδα μένουμε, αν δεν εκμεταλλευτούμε τον ήλιο, τοτε τι;





4. Θαλάσσια σπορ

Εντάξει δεν το έχουμε και όλοι με αυτά, αλλά ποσό ευχάριστη δραστηριότητα; Απολαμβάνεις την θάλασσα στο έπακρο κάνοντας κάτι εξτριμ ή και όχι. Προχωράμε.





5. Φωτογραφίες στο φουσκωτό φλαμίνγκο

Ε μη μου πεις τωρα ότι δεν έχεις ζηλέψει και εσύ όλες αυτές τις selfie και τις φωτό στα φουσκωτά ζωάκια, donuts κλπ. Αγοράζω τώρα το φλαμίνγκο μου και σε προσκαλώ να κάνεις μαζί μου όλα αυτά τα αγαπημένα πράγματα στη παραλία.




© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved