Μπορείς να βρεις ποιος αγαπημένος σου ηθοποιός βρίσκεται σε κάθε σκίτσο;

Ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα και ναι, αυτό θα γίνει το αγαπημένο μας προφίλ!

Λατρεμένα ελληνικά σίριαλ! Έχουμε αράξει με τις ώρες σε καναπέδες βλέποντας τηλεόραση και συγκεκριμένα οι μνήμες μετά το σχολείο ενώ παρακολουθούσαμε ελληνικές σειρές θα μας μείνουν αξέχαστες.

Όσο κι αν θέλεις να το κρύψεις, ακόμη θυμάσαι επικές ατάκες αγαπημένων σου πρωταγωνιστών και ακόμη επαναλαμβάνεις τις must συζητήσεις των ηθοποιών σε κάποια από αξέχαστες σκηνές γέλιου. Και εμείς το ίδιο κάνουμε!

Ποια ήταν όμως η αγαπημένη σου σειρά στην ελληνική τηλεόραση; Για ποιον ηθοποιό πατούσες αυτό το πράσινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ και περίμενες αγωνιωδώς μέχρι το ρολόι να δείξει έξι και να «πέσουν» οι τίτλοι έναρξης; Ε λοιπόν εμείς λατρέψαμε πολλές και ήρθε η ώρα να αναβιώσεις μαζί μας όλες αυτές τις ξέγνοιαστες στιγμές, με έναν ιδιαίτερο και πρωτόγνωρο τρόπο.

Τις τελευταίες ημέρες στην αρχική μας στο instagram έτυχε να κυκλοφορήσουν μερικά σκίτσα αγαπημένων ηθοποιών. Φιγούρες από αγαπημένες σειρές που έκαναν πάταγο και φυσικά ψάξαμε και βρήκαμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την υπέροχη δουλειά.

Το προφίλ itzi.artz στο instagram φροντίζει να «βάλει» ψυχή σε αυτά τα σκίτσα και τους δίνει μια άλλη, χαριτωμένη και ιδιαίτερη μορφή. Το πραγματικά αξιόλογο σε αυτά τα σκίτσα όμως είναι ένα! Στο πρώτο κιόλας βλέφαρο θα μπορέσεις να αναγνωρίσεις ποιος χαρακτήρας κρύβεται πίσω από κάθε χαριτωμένη φιγούρα.

Δες στη gallery τα σκίτσα και ετοιμάσου να κολλήσεις με αυτό το προφίλ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved