To Tik-Tok φεύγει και το Snapchat έρχεται; Οι αλλαγές στα social media

Έρχονται αλλαγές και δε ξέρουμε αν σου αρέσουν και τόσο.

Έπειτα από τις σκέψεις της κυβέρνησης Τραμπ περί απαγόρευση του TikTok, όλες οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησαν να σκέφτονται πιο... «εναλλακτικά» και συγκεκριμένα μπήκαν στην λογική της διάσημης εφαρμογής Tik-Tok.

Η απαγόρευση του TikTok ήρθε αρχικά στην Ινδία και τότε το Byte-αντίστοιχο μέσω μαζικής ενημέρωσης με τη δυνατότητα κοινοποίησης video- μετά από αυτό είδε σημαντική αύξηση των λήψεων από τους χρήστες, ενώ το Instagram φρόντισε να συμπληρώσει αυτό το κενό.

Στην περίπτωση πάντως που υπάρξει γενική απαγόρευση, οι χρήστες το πιο πιθανό είναι να μη θέλουν να ξεκινήσουν να χτίζουν ξανά από την αρχή το προφίλ τους. Αυτό θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία σε εφαρμογές όπως το Snapchat να αξιοποιήσουν χρήστες που αναζητούν την πιθανή εφαρμογή που θα αντικαταστήσει την εφαρμογή του TikTok.

Το Snapchat προσπαθεί λοιπόν δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που θα κάνει την εφαρμογή να μοιάζει περισσότερο με το Tik-Tok. Σύμφωνα με την TechCrunch, η πλατφόρμα επιβεβαίωσε ότι εργάζεται σε μια κάθετη κίνηση για πλοήγηση σε περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στο κοινό. Αυτό θα επέτρεπε στους χρήστες να αναζητούν το περιεχόμενο στο Snapchat με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το έκαναν και στο TikTok.

Για όλα αυτά εκπρόσωπος του Snapchat είπε στο Refinery29 ότι ανέκαθεν οι συντελεστές της εφαρμογής πειραματίζονται με νέους τρόπους για να προσφέρουν ένα συναρπαστικό περιεχόμενο στην εφαρμογή.

Το Refinery29 ωστόσο αναμένει τις αποφάσεις του Snapchat και τις ενδεχόμενες αλλαγές στην εφαρμογή και αν όντως τα παραπάνω σενάρια επαληθευθούν θα τα καταλάβουμε. Πάντως, με ή χωρίς Tik-Tok το μόνο σίγουρο είναι ότι τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα φροντίσουν να γεμίσουν το κενό που θα αφήσει μια τόσο μεγάλου βεληνεκούς εφαρμογή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved