Αυτές οι σκηνές της Naya Rivera είναι ο λόγος για να ξαναδείς το «Glee»

Η Naya aka Santana Lopez ήταν ένας από τους λόγους που λατρεύαμε αυτή τη σειρά.

Ακαταμάχητη, γοητευτική, δυναμική και ταλαντούχα. Τόσο στη ζωή της, όσο και στην αγαπημένη μας σειρά «Glee», η Naya Rivera aka Santra Lopez ήταν το πρόσωπο που θέλαμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε. Τόσο εκρηκτικές και αποφασιστικές όσο εκείνη.

Το τέλος της Naya ήταν τόσο άδοξο και άδικο που ακόμη προσπαθούμε να το «χωνέψουμε». Μια χαρούμενη εξόρμηση με τον γιο της στη λίμνη Piru στο Ventura County της California, στοίχισε τη ζωή και έφερε το τραγικό τέλος στην αγαπημένη ηθοποιό. Η ηθοποιός ήταν μόλις 33 ετών και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σβηστεί ποτέ από την καρδιά και από το μυαλό μας.

Είχε κάνει την εμφάνισή της σε πολλές σειρές όπως στο «The Fresh Prince Of Bel- Air», «The Bernie Mac Show», «Step Up» και άλλες, όμως ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στο διάσημο τηλεοπτικό μιούζικαλ «Glee» ήταν εκείνος που την έκανε τόσο αγαπητή σε όλους μας.

Στην μνήμη της Naya και θέλοντας να πούμε το δικό μας τελευταίο αντίο, βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες σκηνές αλλά και ερμηνείες της που σίγουρα αξίζουν τον χρόνο σου αλλά μπορούν να γίνουν και ο λόγος που θα ξεκινήσεις για ακόμη μια φορά να παρακολουθείς την σειρά «Glee».

Αν υπήρχε κάτι που λατρεύαμε σε αυτή τη σειρά ήταν οι μουσικές μονομαχίες που μας έστελναν αμέσως να βρούμε τα κομμάτια τα οποία ερμήνευαν.




Η Santra Lopez ήταν αναμφισβήτητα girl on fire, όσο για την ερμηνεία της; She nailed it!



Μια ακόμη αγαπημένη ηθοποιός της σειράς είναι η Lea Michale aka Rachel Berry. Η σκηνή αυτή με τον καυγά των δύο κοριτσιών μας έχει μείνει αξέχαστη!



Και για το τέλος, σίγουρα αυτά τα δύο κορίτσια ξέρουν να διεκδικούν αλλά και να απογειώνουν ένα κομμάτι! Η Amber Riley aka Mercedes Jones, μονομαχεί με την Naya. Άραγε ποια κερδίζει αυτό το battle;







Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved