Φαντάζεσαι πώς θα ήταν η Lady Gaga ως μέλος των X-Men;

Το θέαμα είναι αφοπλιστικό.

Μιλώντας για X-Men, ξέρεις ότι πρόκειται περί ενός πολύ επιτυχημένου franchise ταινιών. Οι υπερήρωες πάντα πουλούσαν στο κοινό και έβρισκαν πιστούς fans σε όλον τον πλανήτη που προσπαθούσαν να ταυτιστούν μαζί τους και να φανταστούν πώς θα ήταν αν είχαν τις δικές τους δυνάμεις.

Η Jean Grey, για παράδειγμα, είναι ίσως η πιο ισχυρή από την ομάδα των μεταλλαγμένων και το story της Phoenix έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Πρόσφατα, είδαμε την Dark Phoenix με τη Sophie Turner στον πρωταγωνιστικό ρόλο, μία ταινία που δεν μπορείς να πεις ότι ενθουσίασε το κοινό. Στο προσεχές μέλλον, όμως, λογικά θα δούμε πολλά περισσότερα και από Jean και από τους υπόλοιπους X-Men τώρα που η Disney αγόρασε τη Fox.




Περισσότερα updates για την υπόθεση δεν έχουμε, ωστόσο, ένας καλλιτέχνης, ο Carlos Gzz, είχε τη δική του έμπνευση σχετικά με το ποια θα μπορούσε να υποδυθεί τη White Phoenix κι αυτή είναι η Lady Gaga. Για να κάνουμε κι εμείς αυτήν την εικόνα, είπε να φτιάξει τη δική του δημιουργία και να τη δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και με μία πρώτη ματιά δεν μπορούμε να πούμε ότι μας βρίσκει και ιδιαίτερα αντίθετες. Πέρα από το οπτικό, η Lady Gaga έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι σίγουρα έχει ταλέντο και στην υποκριτική.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved