Marvel/The Eternals: H θεωρία για τον ρόλο του Kit Harington

Ανυπομονούμε για τους νέους υπερήρωες της αγαπημένης εταιρείας.

Έχει περάσει πια σχεδόν ένας χρόνος από τότε που έγινε το ετήσιο Comic-Con στο San Diego, στο οποίο έγινε η παρουσίαση της νέας ομάδας υπερηρώων που πρόκειται να μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια στο universe της Marvel. Οι Eternals, λοιπόν, έχουν κοινό στόχο με τους Avengers: Να προστατεύσουν τη γη από τη νέα απειλή που έχει βρεθεί στον δρόμο της, τους Deviants.

Σε αυτό το franchise, θα δούμε μεγάλο cast πασίγνωστων ηθοποιών. Ανάμεσά τους, την Angelina Jolie, τη Salma Hayek, τον Richard Madden και τον αγαπημένο του κοινού την τελευταία δεκαετία, Kit Harington. Ο ηθοποιός, που αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Game of Thrones στον ρόλο του Jon Snow, τώρα θα βρεθεί σε νέα πρόκληση.




Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Dane Whitman στους Eternals κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζαμε αρκετό καιρό. Ωστόσο, σύμφωνα με το ScreenRant, δεν αποκλείεται να τον δούμε να αναλαμβάνει και δεύτερο χαρακτήρα. Πώς θα γίνει αυτό; Στα κόμικς, ο Black Knight έχει κάνει διάφορες μετενσαρκώσεις, όπως ο Eobar Garrington, το σώμα του οποίου κατοικήθηκε από τον Dane. Ένας μακρινός συγγενής του ιππότη επίσης θα μπορούσε να γίνει από τον ίδιο τον Kit.

Γενικά, λοιπόν, ο ηθοποιός βάσει χαρακτήρα δυνητικά μπορεί να παίξει παραπάνω από έναν ρόλους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved