Πώς ήταν στην πραγματικότητα η μάχη της Scarlett Witch στους Avengers

Αυτό που βλέπουμε είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Η Marvel ξέρει από δράση. Σε τέτοιο βαθμό που πλέον ξέρεις ότι βάζοντας μία ταινία της να δεις, θα βιώσεις όλο το adventure genre, το καλό, το αυθεντικό, αυτό που δε θα σε απογοητεύσει. Οι ήρωες που μας έχουν γίνει γνωστοί όλα αυτά τα χρόνια είναι φανταστικοί. Ο καθένας μας έχει τον δικό του αγαπημένο, ταυτίζοντας δικά του χαρακτηριστικά με αυτά της προσωπικότητάς του και έχοντας στο μυαλό του τι υπερδυνάμεις θα μπορούσε να έχει.

Προσωπικά, έχω ξεχωρίσει πολλούς υπερήρωες όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο, μία από τις πολύ αγαπημένες μου είναι η Scarlett Witch. Ήδη πριν τη δω στις ταινίες, βλέποντάς την αποτυπωμένη στις σελίδες των κόμικς. Όταν η Elizabeth Olsen ανέλαβε τη μεταφορά της στη μεγάλη οθόνη, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Πέτυχε στην αληθοφάνεια των δυνάμεών της, πέτυχε στον χαρακτήρα της, στη σχέση με τον αδερφό της, στο ειδύλλιο με τον Vision. Σε όλα.

Με αυτήν, λοιπόν, έχουμε δει μερικές από τις πιο επικές σκηνές μάχης, όπως, για παράδειγμα, όταν προσπαθεί να σωθεί με τον αγαπημένο της την ώρα που κρύβονταν στη Σκωτία.

Η stunt performer της Olsen, C.C. Ice, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο με τα γυρίσματα της σκηνής και το θέαμα θα σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου.

https://www.instagram.com/p/CCZa0pbAlQW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved