3 σειρές που έρχονται έως το τέλος του μήνα και πρέπει να δεις ASAP

Βάλε ειδοποίηση γιατί έρχεται πρεμιέρα για τις πιο hot σειρές!

Το Netflix έχει γίνει ήδη η αγαπημένη μας πλατφόρμα. Ταινίες και σειρές, όλες σε μια λίστα και εμείς φυσικά να αμφιταλαντευόμαστε στο τι θα δούμε και σήμερα. Οι επιλογές είναι πολλές και υπάρχουν μέσα παλαιότερες ταινίες και σειρές, αλλά και νέες κυκλοφορίες με τις οποίες έχουμε πάθει μια εμμονή και, όχι άδικα.

Οι αγαπημένες μας σειρές; Φυσικά το Riverdale, το 13 Reasons Why, Peaky Blinders αλλά και πολλές ακόμα που βρίσκονται στην λίστα με τις Νο1 επιλογές του σήμερα. Και αφού είπαμε ότι είμαστε πια εθισμένες με το περιεχόμενο του Netflix, αν δεν είμαστε εμείς ενημερωμένες για τις σειρές που θα κυκλοφορήσουν μέχρι τέλος του μήνα, τότε ποιος;

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την Νο1 επιλογή στην λίστα μας, αλλά και στην καρδιά μας, τη σειρά «Cursed». Μια σειρά που θυμίζει το «Merlin» αλλά σχετίζεται με τον βασιλιά Αρθούρο. Η πρωταγωνίστρια Nimue και ο Αρθούρος πρέπει να βρουν τον Merlin αλλά και να σώσουν τους αγαπημένους τους. Πρωταγωνίστρια του «Cursed» θα είναι η Katherine Langford, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αγαπημένη σειρά «13 Reasons Why». Η πρώτη σεζόν θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από 17 Ιουλίου.




«The Umbrella Academy»
Η πιο τρελή ιστορία επιστρέφει στο Netflix και ο ενθουσιασμός μας δεν κρύβεται! Τα αδέρφια με τις υπερδυνάμεις προσπαθούν να προστατέψουν την ανθρωπότητα από τις απειλές που παραμονεύουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι η 2η σεζόν θα μας κρατήσει μπροστά στη τηλεόραση για όσο διαρκούν όλα τα επεισόδια συνεχόμενα. Η δεύτερη σεζόν θα είναι διαθέσιμη από 31 Ιουλίου.




Και για το τέλος σου αφήσαμε τη σερά του Zac Efron, «Ο Γύρος Του Κόσμου Με Τον Ζακ Έφρον» στην οποία θα περιηγηθείς σε άγνωστες και μαγικές τοποθεσίες με τον αγαπημένο σου Zac. Η πρώτη σεζόν είναι διαθέσιμη στο Netflix.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved