10 τρελά facts για την Barbie που θα σου «τινάξουν» το μυαλό

Σίγουρα αυτά δεν τα έχεις ακούσει ξανά.

Η Barbie είναι μια από τις διασημότερες κούκλες όλων των εποχών. Από το 1959 -όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά- όλα τα κοριτσάκια -και εμείς μαζί- τρελάθηκαν και ζητούσαν απεγνωσμένα μια κούκλα από την συλλογή της.

Λίγο-πολύ όλες μας έχουμε παίξει με αυτές τις κούκλες, με την Barbie και το αγόρι της, τον Ken.

Όλες έχουμε χτενίσει τα κατάξανθα μαλλιά της, έχουμε φροντίσει για την υπέροχη και πλούσια γκαρνταρόμπα της και, ας μη συζητήσουμε για το πόσες κούρσες την έχουμε πάει στο τραπέζι της κουζίνας με το super μπλε κάμπριο αυτοκίνητό της. Όσο για τον κούκλο Ken που την περιτριγύριζε; Φροντίσαμε να αγαπηθούν ανεπανόρθωτα και αιώνια.

Τι κι αν αυτή τη στιγμή το ζευγάρι των παιδικών σου χρόνων βρίσκεται εγκλωβισμένο σε κάποια κούτα, κρυμμένη στο πατάρι; Εμείς είμαστε εδώ για να ξεσκονίσουμε τις μνήμες σου με κάποια facts σχετικά με την αγαπημένη σου κούκλα που δεν περίμενες να μάθεις ποτέ στη ζωή σου.

Σε αυτό συνέβαλε φυσικά η ιστοσελίδα uber-facts και κυρίως η επίσημη σελίδα τους στο Instagram UberFacts. Είσαι έτοιμη λοιπόν να ξεκινήσουμε;

Δημιουργός της Barbie και του Ken είναι η Ruth Marianna Hanler. Εμπνεύστηκε τα ονόματα Barbie και Ken από τα παιδιά της. Aν το σκεφτείς λίγο καλύτερα, το διάσημο ζευγάρι στην πραγματικότητα είναι... αδέρφια.

Το πραγματικό και ολόκληρο όνομα της Barbie είναι Barbara Millicent Roberts. Είναι από το Wisconsin και όχι από το Malibu.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved