Peaky Blinders: Τα νέα για την 6η σεζόν που δεν περίμενες με τίποτα

Τα πράγματα μόλις έγιναν πολύ πιο ενδιαφέροντα.

Ήταν ένα βράδυ που ρεμβάζαμε μέσα στο λάπτοπ κοιτώντας βαριεστημένες ποια σειρά θα μπορούσαμε να βάλουμε και κάπου εκεί πριν μπουν τα νέα επεισόδια του Dark έπεσε το μάτι μας σε ένα συγκεκριμένο πράγμα. Ο δημιουργός του Peaky Blinders, Steven Knight, συμμετείχε σε ένα Q&A με τους φανς της επιτυχημένης παραγωγής κι αποφάσισε να μιλήσει σχετικά με την έκτη σεζόν και, ακόμα πιο συγκεκριμένα, για τον Tommy.

Ο πρωταγωνιστής σε καλή φάση δεν ήταν με το τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν. Το ξέρουμε αυτό. Για την ακρίβεια, ήταν σε μία ανεξέλεγκτη ψυχολογική κατάσταση, με το ξέσπασμά του να τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην Grace, που με τους ζωντανούς σίγουρα δεν είναι. Το φάντασμά της έχει στοιχειώσει πολύ καιρό τώρα τον Tommy και για καλό δε φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι.




Όπως και να ‘χει, πολλά έρχονται με την επόμενη σεζόν και περιμένουμε πώς και πώς τη μεγάλη άφιξη. Αυτό που δε φανταζόμασταν είναι η ανάμειξη ενός πιο υπερφυσικού στοιχείου από αυτό που μέχρι τώρα χαρακτηρίζαμε ως παραισθήσεις.

«Μου αρέσει το υπερφυσικό στοιχείο. ‘Είναι ο Tommy καταραμένος;’ Με άλλα λόγια, είναι τα πάντα προδιαγεγραμμένα; Είναι οι ζωές ήδη χαρτογραφημένες; Έχεις ελεύθερη βούληση ή όχι;

Ο Tommy κάποιες φορές νιώθει ότι δεν έχει, γιατί φαίνεται ότι όλα μοιάζουν να έχουν προορισμό να τον σταματήσουν ή να τον μετακινήσουν προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Είναι το ίδιο με όλη την οικογένεια.

Το επεξεργάζομαι αυτό περισσότερο στη σειρά»

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

#StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved