Τα μυστικά της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου για να αποκτήσεις περισσότερους followers στο Instagram!

8 tips για να απογειώσεις τον λογαριασμό σου στο Instagram

Σήμερα η εφαρμογή του Instagram είναι το πιο διαδραστικό και το πιο δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας. Σπάνια να συναντήσεις κάποιον που δεν έχει λογαριασμό στο Instagra ή δεν το χρησιμοποιεί. Αυτός ο τρόπος επικοινωνίας μας δίνει την ικανότητα να προβάλουμε των εαυτό μας, την αισθητική μας αλλά και τον τρόπο ζωής μας. Κάποιοι χρήστες έχουν καταφέρει και έχουν κάνει τα προφίλ τους ιδιαίτερα ελκυστικά και σήμερα θα σου αποκαλύψω μερικά tips που αν τα ακολουθήσεις, το προφίλ σου στο Instagram θα απογειωθεί.

1. Δείξε το προσώπου σου
Τράβηξε μια selfie και ανέβασε την. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι φωτογραφίες με πρόσωπα αποδίδουν καλύτερα από τις φωτογραφίες που δεν έχουν. Μην το παρακάνεις και γεμίσεις το προφίλ σου μόνο με αυτό το στιλ φωτογραφιών, απλά φρόντισε να ανεβάζεις τακτικά selfies. Οι φωτογραφίες με πρόσωπα δημιουργούν μία ψευδαίσθηση οπτικής επαφής και σε κάνουν προσιτή και οικεία.

2. Βάλε μια αστεία ή έξυπνη λεζάντα.
Πάντα συνόδευε της φωτογραφίες σου με ένα μικρό κείμενο από κάτω. Δεν χεριάζεται να είναι κάτι από τα κείμενα της λογοτεχνίας του σχολείου!. Προτίμησε κάτι πιο απλό όπως, έναν στίχο από ένα τραγούδι που σε εκφράζει΄ή κάποιο λογοπαίγνιο που να ταιριάζει με την εικόνα. Οι άνθρωποι με χιούμορ πάντα κερδίζουν συμπάθειες.

3. Βάλε hearts ή κάνε likes και σε άλλους
Μην τσιγκουνεύεσαι τα likes. Μοιράσου την αγάπη σου και δείξε τι σου αρέσει στα άλλα προφίλ.Όταν μοιράζεις Likes κερδίζεις δυο βασικά πράγματα. Αρχικά, παίρνεις ιδέες για το δικό σου το προφίλ και έπειτα κάνεις αισθητή την διαδικτυακή σου παρουσία προσελκύοντας έτσι επισκέπτες στο προφίλ σου.

4. Μην ποστάρεις συνέχεια.
Το αρχαίο ρητό που λέει ‘‘παν μέτρον άριστον’’ το θυμάσαι; Αν το θυμάσαι, πολύ καλά κάνεις γιατί η αλήθεια είναι πως χρησιμεύει παντού όπως και στο Instagram. Δηλαδή! Καλό είναι να ανανεώνεις το προφίλ σου με νέο υλικό αλλά απόφυγε τις υπερβολές! Αν θέλεις απλά να γίνεις δημοφιλής στο Insta, ένα post μέρα πάρα μέρα είναι τέλειο!

5. Προσοχή στην επιλογή του υλικού σου.
Είναι λογικό να έχεις ξεχωρίσει κάποιες φωτογραφίες από την προσωπική σου συλλογή που θέλεις οπωσδήποτε να ανεβάσεις. Πριν το κάνεις, βεβαιώσου ότι είναι σε καλή ανάλυση, δεν είναι στραβές, θολές ή σκοτεινές
- Προτίμησε εξωτερικές, φωτεινές φωτογραφίες με ζωντάνια και ένα σημείο- κατατεθέν για σένα!

6. Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα hashtags
Συνόδευε πάντα τις φωτογραφίες σου με τα σωστά και δημοφιλή hashtags. Με αυτόν τον τρόπο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε ακολουθήσουν νέα άτομα, που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα ή τις ίδιες συνήθειες με σένα.

7. Προσοχή στην ώρα!
Προσοχή στην ώρα που θα ανεβάσεις μια φωτογραφία. Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. Έρευνες έχουν δείξει πως η καλύτερη ώρα για να κάνεις μια ανάρτηση στο Instagram είναι μετά τις 5 το απόγευμα.

8. Ανέβαζε Stories
Για κάποιον λόγο υπάρχει αυτήν η δυνατότητα. Εκμεταλλεύσου την! Κάνε στόρι και ανέβασε τα. Όχι κάτι χαζό αλλά κάτι αστείο ή διαφορετικό. Όπως εσένα με την κολλητή σου να τραγουδάτε.

Διαβάστε Ακόμα:

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Ariana Grande που μας άφησε άφωνους

10 επικίνδυνα challenges που δεν πρέπει να ακολουθήσεις ποτέ (video)

#fallingstarschallenge: Η δοκιμασία που κάνει θραύση στο Instagram σε θέλει να πέφτεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved