Η δήλωση του Chris Evans για τον Captain America έναν χρόνο μετά το Endgame

Πολύ μας λείπει ο Cap...

Ο καιρός πέρασε πολύ γρήγορα από πέρσι που προβλήθηκε η τελευταία ταινία των Avengers στους κινηματογράφους. Σαν χτες θυμόμαστε όταν τα φώτα χαμήλωσαν και περιμέναμε να αντικρίσουμε τις πρώτες σκηνές. Τι θα γινόταν με το snap του Thanos, ποιοι πρωταγωνιστές θα σώζονταν και ποιοι αναγκαστικά θα έπρεπε να θυσιαστούν για το καλό της ανθρωπότητας. Όσο και να μη θέλουμε να ανατρέχουμε σε αυτές τις θυσίες, μοιραία θα συμβαίνει. Γιατί ναι μεν μπορεί να μην ήταν το ιδανικό μας, ήταν, όμως, πολύ δίκαιο σεναριακά. Δύσκολα φαντάζεσαι άλλους στις θέσεις της Black Widow και του Iron Man.

Υπήρχε, βέβαια, άλλος ένας που μας αποχαιρέτησε με την τελευταία ταινία και που, αν και έζησε επιτέλους τη ζωή που ήθελε με την αγαπημένη του, η απώλειά του δε θα ξεπεραστεί εύκολα.

Φυσικά και μιλάμε για τον Captain America που εμφανίστηκε ηλικιωμένος, έχοντας απολαύσει το love story του με την Peggy. Ο Cap είναι από τους χαρακτήρες που θα μας λείψουν πολύ, για την ηθική του, για τον αλτρουισμό του, για τη μαχητικότητά του, και όλα όσα δημιούργησαν την προσωπικότητά του.




Ο Chris Evans στην αρχή δεν ήθελε τον ρόλο. Τον είχε, μάλιστα, απορρίψει αρκετές φορές και κατόπιν συζήτησης με τη μαμά του και τον Robert Downey Jr. (Iron Man) μεταπείσθηκε.

Ο ηθοποιός μίλησε στο Backstage σχετικά με το πώς βιώνει τον αποχωρισμό του από τη Marvel και η δήλωσή του μετέφερε τα ανάμεικτα συναισθήματα που έχει.

«Λάτρεψα τον χρόνο μου στη Marvel. Ήδη μου λείπει, αλλά δε θα αρνηθώ ότι είναι πολύ συναρπαστικό να έχω την απόλυτη ελευθερία να κυνηγάω οτιδήποτε θέλει η δημιουργική μου όρεξη»

Ώρα για νέα σχέδια, λοιπόν.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

#StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved