Άσχημα τα νέα για το Conjuring 3: Πότε θα βγει στους κινηματογράφους;

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλο και δε μας αρέσει.

Εμείς εδώ ξέρεις ότι αγαπάμε τα θρίλερ. Ο τρόμος είναι κάτι που πάντα μας συνάρπαζε. Η όλη διαδικασία του να κλείσεις τα φώτα το βράδυ, ιδανικά να πάρεις και την παρέα δίπλα σου -τουλάχιστον να χάσετε μαζί χρόνια από τη ζωή σας-, μαξιλαράκι και play. Εξαιρετικό; Πρέπει να είσαι horror lover για να σε ιντριγκάρει αυτή η φάση και να αναφωνείς «ναι» όση ώρα διαβάζεις αυτήν την παράγραφο.

Με αυτά τα δεδομένα, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι μιλάμε σε γνώστη κι επομένως σίγουρα σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει τα Conjuring. Οι συγκεκριμένες ταινίες κατατάσσονται μακράν στις πιο τρομακτικές του είδους για πολλούς λόγους. Από τη μία, έχεις τις φρικιαστικές οντότητες. Από την άλλη, τους εξαιρετικούς ηθοποιούς που συμμετέχουν στο cast -βλ. Vera Farmiga και Patrick Wilson-. Σε όλο αυτό πρόσθεσε και το γεγονός ότι οι ταινίες εμπνέονται από τις πραγματικές ιστορίες των δαιμονολόγων Ed και Lorraine Warren και δε χρειάζεσαι κάτι άλλο για να ανατριχιάσεις.




Μετά από την επιτυχία των δύο πρώτων ταινιών (2013, 2016), λοιπόν, όλοι μας περιμέναμε πώς και πώς την άφιξη της τρίτης, κάτι που είχε τοποθετηθεί στις 11 Σεπτέμβρη του 2020. Η άφιξη της πανδημίας του κορονοϊού, όμως, μετακίνησε προς τα πίσω πολλές παραγωγές και, σύμφωνα με το Deadline, μέσα σε αυτές μάλλον θα είναι και το Conjuring 3 ή The Conjuring: The Devil Made Me Do It.

Το Μέσο αναφέρει ότι δεν αποκλείεται να δούμε το sequel μήνες μετά, ακόμα και με την αλλαγή της χρονιάς, μέσα στο 2021. Η Warner Bros., πάντως, δεν έχει τοποθετηθεί ούτε έχει αλλάξει μέχρι στιγμής την ημερομηνία για να ξέρουμε πού πηγαίνουμε.

Αναμένουμε νεότερα.


Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

#StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved