Peaky Blinders: Η πρώτη σκηνή της 6ης σεζόν & η νέα μυστηριώδης γυναίκα

Επιτέλους έχουμε update για τη σειρά.

Η 5η σεζόν του Peaky Blinders μας άφησε σε πολύ περίεργο σημείο. Μετά από όλον τον χαμό και τον πανικό που επικράτησε με τον Oswald Mosley και την αποτυχία του σχεδίου του Tommy, τα πράγματα για την ψυχολογία του επιδεινώθηκαν. Η Grace εμφανιζόταν αρκετά την τελευταία περίοδο, προφανώς ως ένας μηχανισμός ώστε ο αρχηγός των Shelby να μπορέσει να τα βγάλει πέρα με την απουσία της αλλά και με όλα όσα συνέβαιναν γύρω του.

Ώσπου έφτασε η τελευταία σκηνή. Ο Tommy ήταν λες και πια είχε χάσει εντελώς τον έλεγχο της κατάστασης και του εαυτού του και λύγισε περισσότερο από ποτέ στο φάντασμα της εκλιπούσας συζύγου του που του έλεγε να βάλει τέλος στη ζωή του. Δε φανταζόμαστε ότι τελικά θα το κάνει γιατί λογικά η παραγωγή δε θα θέλει να χάσει τον βασικό της πρωταγωνιστή, όμως, και πάλι, έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε πώς θα σωθεί όλη αυτή η κατάσταση απ’ όλες τις πλευρές.




Ο σκηνοθέτης της σειράς, Anthony Byrne, αποκάλυψε σε live video με το Digital Spy τι θα δούμε στην πρώτη σκηνή της έκτης σεζόν, καθώς επίσης και μία νέα γυναίκα που θα εμφανιστεί και, από την περιγραφή, μάλλον πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα που θα αφήσει το στίγμα του στον Thomas.

«Ναι, το συνεχίζει κατευθείαν. Οπότε, η πρώτη εικόνα που θα δεις θα είναι πίσω σε αυτόν τον κάμπο… Ο Tommy με το πιστόλι στο κεφάλι του. Μετά, θα προχωρήσουμε από εκεί, λύνουμε αυτήν την απίστευτη στιγμή… Είναι απίστευτο»

«Δεν έχω ξαναδεί χαρακτήρα σαν αυτή στο Peaky. Δε θα πω ποια είναι, αλλά σίγουρα θα κοντράρει τον Tommy επάξια. Τον προκαλεί με έναν διαφορετικό τρόπο βασικά. Σίγουρα δεν είναι πρωτανίστρια και δεν ξέρω αν είναι ανταγωνίστρια»

«Είναι αντίστοιχη του Mosley. Έχει την ίδια ιδεολογία κι αυτό είναι δύσκολο για κάθε χαρακτήρα, όπως έχω ξαναπεί, αυτός ή αυτή δεν έχει όπλα ή συμμορία, αλλά έχουν μία ιδεολογία που είναι σαν ιός κι αυτό είναι πιο επικίνδυνο από οτιδήποτε»

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

#StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved